Testing Aplikasi Blogger

by - 6:34:00 pm

Testing Aplikasi Blogger | Yuuhuu! Selamat petang sahabat.. Sebenarnya kakak mu ini baru nak belajar guna blogger apps.. Padahal bendanya dah berkurun dah wujud.. Kahkah! Bukan apa.. Dulu macam timbul isu gak guna apps ni.. Ada yang post jadi 2 kali la, ada yang tak publish la.. Jadi ku malas nak mengambik risiko panas hati nanti..


Tapi hari ni tiba2 rasa nak cuba pulak.. Mana tau lagi mudah kerjaku memgupdate blog lepas ni.. Cumanya ada beberapa part ku kena edit balik guna browser. Biasalah, orang yang perfectionist sepertiku memang begini.. Runsing rasanya kalau tak terusun entri2ku.. Ni pon ku rasa dah start runsing sebab tak buleh nak alignkan jadi justify.. Ke boleh, atau ku je yang tiada pengetahuan?? ^..^"


Okay, sudahlah tu.. Sikit2 sudah.. Kata mai test sahaja.. Jadi marilah kita tengok hasilnya.. Kbai! ^_~v




You May Also Like

2 Silent Hunter's Footprints

  1. okay jugak apps ni tapi kadang-kadang kita kena ada full signal kalau tak dia akan jadi Numb... static je... good luck! -salam perkenalan.

    ReplyDelete
  2. Hihi....tak pe....yg penting cuba.....tak gitu?
    Memanglah Miza....kalau kita buat entri, dia akan lari sikit, so kita mmg kena alter balik .

    Bagi okje, mmg bagus Aplikasi ni, jadi cepat.

    ReplyDelete