Uji Personaliti Psikologi Tingkah Laku

by - 9:00:00 am

Uji Personaliti Psikologi Tingkah Laku | Dr. Carol Ritberger, seorang pakar psikologi tingkah laku yang diiktiraf di antarabangsa, percaya bahawa setiap orang di dunia mempunyai salah 1 daripada 4 jenis personaliti yang berrbeza iaitu MERAH, JINGGA, KUNING, atau HIJAU. Masing2 ditakrifkan oleh ciri2 unik yang tersendiri.


Kak Diamonds berpesonaliti JINGGA a.k.a orange! Nak tau personaliti si JINGGA ? Okay, jom baca! ^_^
You have an ORANGE personality! According to Dr. Carol Ritberger, this means that you're kind, cooperative, and always put others first. You appreciate order and organization, and you respond well to rules. Dr. Ritberger adds that as an ORANGE, you probably tend to worry and are susceptible to lower digestive issues.

Well, quite close to my personality.. Hahah! Tapi kenapa orange.. Kakak dah la tak suka kaler orange.. Cubala tukar ke purple ke, merah bata ke, electric blue ke.. Hiks! Eh, cer korang pulak cuba.. Kakak pon nak tau jugak personaliti orang yang kaler merah, kuning, hijau tu..  Pastu share balik kat sini ea apa personaliti korang tu.. Hehe.. Busy body! ^_^v


Nah link --> Uji Personaliti Psikologi Tingkah Laku Anda!




You May Also Like

3 Silent Hunter's Footprints

  1. haha..menarik..nanti nak try jugak.

    ReplyDelete
  2. Tumpang lalu sini..hehe. Menarik la test ni. Saya Yellow (n_n) Ni description untuk Yellow.

    You have a YELLOW personality! According to Dr. Carol Ritberger, this means that you are an independent, creative person. You tend to think outside the box, and you greatly value your freedom. You are vibrant and friendly. Dr. Ritberger adds that as a Yellow, you tend to hold stress in your abdominal area, and when you feel out of control, you are prone to tension headaches.

    ReplyDelete