WERDA - Tudung Labuh Elegan Syariah Compliance

by - 9:00:00 am

WERDA - Tudung Labuh Elegan Syariah Compliance | Dulu kakak tak berapa confident nak bertudung labuh.. Maklumlah, fefeeling fashionista.. Kalau bertudung labuh nanti kang tak bolehla nak berfesyen, nak ikut trend.. Plus risau orang kata kolot / ketinggalan zaman.. Then muncullah WERDA ni.. Satu jenama yang menghasilkan produk2 syariah compliance.. And produk pertamanya ialah sejenis tudung solat-ready iaitu WERDA SOFIA..

WERDA, Werda Sofia, Testimoni Werda Sofia, Tudung Labuh Elegan, Tudung Labuh Solat-Ready

Pertama kali pegang materialnya, memang dah jatuh hati.. Pertama kali sarung pulak, muncul satu perasaan yang lain macam.. Ada 'roh' di dalamnya yang buat kita rasa anggun & cantik!!☺️☺️ Terus snap gambor berselpie dengan werda bagi kat seben.. Tanya pendapat seben, okay ke kalau cik puan isteri tukar imej pakai tudung labuh syariah compliance gini? Feed back dari seben --> Okay sangat! Cantik isteri abang!😍❤️ Terus terasa diri ini wanita paling cantik dalam rumah! Hehee..


Pssst! Jangan tak percaya, WERDA ni dicipta khas oleh kaum lelaki untuk para wanita. Ini adalah salah satu usaha mereka dalam menaikkan semula martabat agama melalui pemakaian muslimahnya yang memenuhi tuntutan syariah. Jadi boleh dikatakan yang WERDA ni terhasil dari kacamata seorang lelaki yang memandang cantiknya seorang wanita muslimah itu dari cara pemakaiannya. Touching di situ.. Sobs! Patutla suamiku kata cantik bila tengok cik puan isteri pakai WERDA.. Rupanya memang dicipta oleh para rijal & kaum suami pun.. Huhu~

WERDA, Werda Sofia, Testimoni Werda Sofia, Tudung Labuh Elegan, Tudung Labuh Solat-Ready

Sekarang baru kakak jelas bagaimana definisi cantik di mata seorang suami? Bukan kerana makeup yang tebal berinci, bukan kerana baju yang ketat membalut diri, bukan jua kerana hijab yang yang stylo melilit tapi tersingkap di sana sini, tetapi kerana pemakaian si isteri yang mematuhi syariah.. Allahu.. Betapa selama ni dah rasa cantik sangat dah.. Rupanya belum cukup cantik lagi di mata suami sebdiri.. T_T


In Shaa Allah, lepas ni nak selalu cantik2 di mata suami. Hijrah diri, hijrah semua ke arah lebih baik.. Dengan WERDA walaupun bertudung labuh, tetapi masih mampu tampil elegan, anggun dan bergaya. Dengar pulak 2nd batch ni diorang akan keluarkan varians kaler baru.. Kakak dah tengok kalernya! Wow! Lawa weyh.. Tak sabar nak grab semua kaler.. Countdown masa untuk berhijrah.. Tik tok tik tok!


Jom pakat2 LIKE & Follow! ^_^



You May Also Like

1 Shaklee Lovers Visit