FEEDBACK SET BERPANTANG SHAKLEE

by - 4:58:00 pm

FEEDBACK SET BERPANTANG SHAKLEE | Hai jelita! Balik dari follow up appointment di hospital semalam, lepas lunch kakak sembang2 dengan sorang best friend kakak ni merangkap regular customer.. Kakak jual apa pon, dialah antara 1st customer & terus jadi regular customer kakak lepas tu.. Supportive sangat sobat sorang ni tau.. Tq sobat..!^_^


Salah satu produk yang dia selalu order dengan kakak ialah suplemen Shaklee.. Antaranya the latest ialah SET BERPANTANG SHAKLEE.. Full set tau dia amik.. Dia punya ghairah dengan efek suplemen tu sampai dia pulak consult kakak suh amik set ni bila ada rezeki bersalin & berpantang nanti.. Ewah, kemain tau.. Lepas ni boleh dah jadi SID tu.. Dah ada ilmu & dah rasa sendiri efek pengambilan konsisten suplemen shaklee ni.. Kakak awal2 dulu pon register sekadar nak makan sendiri je.. Bila sendiri dah kenal produk, dah rasai sendiri dia punya kesan terus tetiba ada yang order dengan kakak.. Start dari tu la terpanggil utk teruskan berkongsi info pasal produk2 Shaklee ni.. ^^,



Bila disiplin & konsisten dengan suplemen ni In Shaa Allah anda akan rasai perbezaannya.. Cuma kene sabar & istiqamah la sikit.. Tak buleh makan seminggu terus nak rasa efek.. Sebab ni bukan ubat.. Kalau ubat iyola cepat kesannya.. Hehe.. Apa2 suplemen pon akan ambil masa untuk react & bagi kesan pada badan kita.. Samala macam kita makan segala macam minyak, kolestrol, lemak bla bla bla.. Berapa tahun baru tau dapat sakit macam2? Betul tak? Jadi apa2 pon kena disiplin & istiqamah.. Mmg kadang tak berapa nak rajin jugak nak telan2 vitamin nih.. Tp nak sihat punya pasal, kena paksa diri.. Lama2 dia akan jadi kebiasaan.. Takyah paksa2 dah.. Otomatik sampai waktu, terus gi cari suplemen telan..


Ini full SET BERPANTANG yang kawan kakak ni ambil :-

  • ESP – Memekatkan susu badan dan membekalkan tenaga kpd ibu berpantang.
  • VITA-LEA – Membekalkan nutrisi penuh kepada ibu & bayi yang menyusu badan serta membekalkan tenaga kepada ibu.
  • VITA C – Antioksidan yang membantu meningkatkan sistem imun ibu & bayi.
  • OMEGA GUARD – Omega 3 membantu pembakaran lemak yang membantu ibu kembali langsing selepas bersalin serta membekalkan DHA kepada bayi melalui susu ibu.
  • ALFALFA COMPLEX – Bertindak sebagai 'milk booster' yang membantu mempercepatkan penghasilan susu ibu.
  • OSTEMATRIX – Membekalkan kalsium tambahan untuk ibu & bayi untuk kekuatan tulang, gigi dan gusi, untuk kesihatan kuku & sistem saraf serta meringankan stress.
  • ZINC COMPLEX - Membantu mempercepatkan penyembuhan luka.




Alhamdulillah, feedback yg positif dari customer atas asbab set pantang ni dengan izin Allah.. Pssst! Kalau siapa perasan, dalam set pantang ni ada 2 produk promo bulan ni, OMEGA GUARD & VITA C! Bagi yang sedang menanti saat kelahiran yang nak save budget tu bolehla grab peluang ni beli sikit2.. Bulan depan & bulan2 seterusnya boleh tambah produk lain pula.. Beli sikit2, elok sampai time bersalin, dah cukup full set.. So xdela terbeban sangat kan..


Kotang kalau ada apa2 nak tanya boleh pm kakak k.. Jangan malu2.. In Shaa Allah kakak share apa yang kakak tau..^_^

You May Also Like

0 Silent Hunter's Footprints