ENERGY BOOSTER FOR RAMADHAN!

by - 8:40:00 am

ENERGY BOOSTER FOR RAMADHAN! | Assalamualaikum & selamat pagi kesayangan! Semua dah breakfirst? Or ada yang masih dalam marathon ganti puasa hari ni? Bagi yang belum breakfirst tu, jangan lupa breakfirst dulu ye sebelum mulakan aktiviti hari ni. Bagi yang berpuasa, selamat berpuasa.. Semoga bertenaga sepanjang hari!


Pagi ni nak share cadangan suplemen pembekal tenaga untuk persiapan menyambut Ramadhan tak berapa lama lagi ni.. Kakak pun memang tak miss ambil suplemen2 ni masa bulan puasa.. Sesuai untuk bersahur bagi yang tak lalu nak menelan nasik or apa2 makanan di awal pagi macam kakak.. Sesuai juga diambil semasa berbuka.. Jom ketahui apa kelebihan setiap suplemen ni!😊


CADANGAN SUPLEMEN PEMBEKAL TENAGA (ENERGY BOOSTER) 
  1. ESP -- Pembekal tenaga segera dan meningkatkan sistem imun.
  2. CINCH TEA -- mengandungi taurina untuk meningkatkan tenaga dan ketahanan badan. Pilihan alternatif terbaik menggantikan minuman kopi, soda atau manisan.
  3. MEALSHAKES -- membekalkan nutrisi lengkap kepada sel tubuh.
  4. PERFORMANCE DRINK -- membekalkan tenaga dan meningkatkan daya ketahanan fizikal serta keseluruhan badan.
  5. VITALEA -- penambahan tenaga segera untuk kecergasan tubuh badan dan kekuatan mental.
  6. B COMPLEX --  menukar lemak, karbohidrat dan protin kepada tenaga sekaligus mengurangkan masalah keletihan/kelesuan.


Ni cadangan full set ye.. Tak semestinya kena ambil semua suplemen ni.. Boleh 8pilih ikut keperluan badan anda.. Jom whatsapp Kak Diamond untuk tempahan dan pertanyaan lanjut.!^_~v




You May Also Like

0 Silent Hunter's Footprints