PROMOSI MEI 2016!

by - 9:29:00 am

PROMOSI MEI 2016! | Alhamdulillah, April berlalu dengan baik. Terima kasih & tahniah kepada customer yang grab offer Omega, Vitamin C & Vivix last month. Best kan dapat beli suplemen terbaik dengan harga ekonomi. Kalau kira balik harga sebenar dengan harga offer, mesti kalian tak menyesal sebab sumpah tersangatttttlah murah.. Terutamanya Vivix..  Even kakak sendiri pon grab tawaran harga runtuh tu untuk stok sendiri.. Untunglaa mereka yang grab twin pack Vivix offer bulan lepas.. Dah dapat ID untuk free membership kan? Haa, lepas ni boleh shopping suplemen guna ID sendiri dah.. Bonus tunggu 14hb nanti naa.. Shaklee akan transfer bonus direct ke akaun kalian.. Shopping2 dapat duit balik.. Sebab tu kakak cakap, tak rugi langsung kita melabur untuk kesihatan kita dengan Shaklee ni. Sihat dapat, cantik dapat, cash bonus pon dapattt jugakkk.. Kalau shopping handbag LV, depa ada bagi tak duit balik kat kita?? Hehe..


Okaylah.. Bagi yang tak berkesempatan nak grab offer last month, boleh usha2 offer bulan ni pulak ye.. Haa, memandangkan tak lama lagi kita dah nak mula berpuasa & lepas tu raya, jadi Shaklee bagi offer untuk kita Set Ramadhan yang terdiri daripada Energizing Soy Protein (ESP), MealShakes, Performance Drink, & Lecithin.. Cuaca2 panas macam sekarang ni kakak memang suggest sangat amik set ni coz kakak sendiri pon setiap kali Ramadhan memang kakak amik Set Ramadhan Mighty 3 Gems.. Sangat2 membantu kakak menempuh bulan Ramadhan dengan cergas & bertenaga (biiznillah).. Ni betul kakak cakap, tak tipu ye.. Dah 3 tahun puasa dengan Set Ramadhan ni, so memang boleh rasa kesan dia.. So siapa2 nak cuba boleh whatsapp kakak.. Best price khas untuk pelanggan2 kakak je..
Lepas tu kita ada promosi serbuk kolagen terbaik iaitu Collagen Powder! Haaa, ni ramai suka ni.. Terutama bagi yang nak tampil dengan kulit yang cantik, sihat, gebu, & berseri di hari raya nanti.. Collagen ni kalau nak kan kesan yang lebih efektif, ambil bersama2 Vitamin C.. Kalian akan dapat rasa bezanya.. Tapi apa2 pon pastikan badan kita detox dulu ye.. After detox, badan dah clear dari toksin, baru senang suplemen2 ni nak menyerap ke sistem tubuh kita.. Jangan risau, Shaklee tau apa yang kalian perlukan untuk membantu kalian menjalani proses detox kalian.. Sebab ada offer jugak untuk salah satu agen detox Shaklee! Scroll ke bawah k.. ^_~




Okay ni dia salah satu agen detox yang membantu kalian menjalani proses detox. Alfalfa Complex atau ada yang panggil sebagai 'jamu moden'.. Orang lelaki ni asal sebut jamu je depa dah takut.. Sebab ingat jamu ni khas untuk wanita je.. Janganla risau sangat bang, Alfalfa Complex ni dirumus khas untuk semua. Semua kat sini bermaksud wanita mahupun lelaki boleh makan. Tua muda pon boleh ambil tetapi tak digalakkan untuk kanak2 sebab alfalfa ni dia sejenis herba.. So tak begitu sesuai untuk badan kanak2.. So boleh pilih nak yang saiz besar (L) or kecik (S).. Dua2 ada offer tapi kalau nak lebih jimat kakak suggest amik pack besar terus.. Untuk proses detox yang lebih baik, boleh ambil set detox yang tengah offer jugak sekarang ni.. Lagi satu, eat clean ye sepanjang proses detox ni.. Kalau makan masih tak jaga, membazir je kita makan suplemen ni.. ^_^"




DAPATKAN TAWARAN HARGA HEBAT SEKARANG! PROMOSI BERLANGSUNG SEPANJANG BULAN MEI 2016 SAHAJA!




You May Also Like

0 Silent Hunter's Footprints