CONTEST JUBAH BY ZAZA IMAN

by - 2:42:00 pm

CONTEST JUBAH BY ZAZA IMAN | www.zazaiman.com merupakan sebuah blog personal dan lifestyle seharian seorang blogger. Banyak berkongsi tentang motivasi, tip, dan juga review mengenai produk-produk yang pernah digunakan.


Pemiliknya Zaza Iman juga membuat servis cetakan kad bisnes dengan harga hanya RM55 je untuk 3 kotak ( 300 pcs ). Juga menjual secara online produk pakaian. Untuk sebarang tempahan kad bisnes dan lain boleh berhubung terus melalui instagram @byzazaiman

Contest Jubah By Zaza Iman

Berita baik, www.zazaiman.com kini sedang membuat SATU CONTEST iaitu CONTEST JUBAH BY ZAZA IMAN. Dimana hadiah yang ditawarkan adalah :


HADIAH YANG DITAWARKAN 

1 x Miri Jubah @ Riya Baju Kurung By Zaza Iman
1x RM10 Topup by Tengkubutang


Nota ** 
Seorang  pemenang yang berjaya boleh memilih sama ada mahu
jubah merah atau baju kurung hitam


Sekiranya baju yang dipilih kehabisan stok, maka baju lain akan digantikan dimana anda juga boleh memilih SATU dari  beberapa pilihan yang ditawarkan.


Yeahhh..best kan??


Kalau korang nak join boleh klik SINI.





You May Also Like

14 Silent Hunter's Footprints

  1. All the best kak! Ena pun join... yeahhhh!

    ReplyDelete
  2. salam..terima kasih join dan support zaza.. semoga bertuah ya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam.. Sama2 zaza.. Wish me luck tau.. Hehe.. 😁

      Delete
  3. Replies
    1. Tq sis Maria.. Goodluck juga!😘

      Delete
  4. Singgah untuk ucap Tahniah sebab menang jubah! Wah rezeki akak <3 alang2 tu kita follow terus sini :D

    ReplyDelete
  5. Jemput Join Mini Giveaway Ramadan di Blog Alja. Giveaway selama 4 hari sahaja dari 10-13 June 2016.

    30 terawal yang join akan dapat Kad Raya dari Alja. Senarai hadiah pun ada. Jika peserta memberangsangkan selama 2 hari GA dijalankan, InsyaAllah akan ada penambahan Hadiah ^^

    http://www.cahayapermata.my/2016/06/giveaway-ramadan-2016-by-nuralja.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Alja atas jemputannya.. Tak sempat nak join.. Huhu~

      Delete
  6. all the best
    jom join GA ni pula
    http://www.nurinaizzati.com/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq dear for inviting.. In Shaa Allah free2 nanti Kak Diamond join ye.. ^_^

      Delete