Jubah Raya Hadiah Contest

by - 6:43:00 am

Jubah Raya Hadiah Contest | Alhamdulillah, hadiah contest yang Kak Diamond join tempoh hari dah selamat sampai dah Sabtu baru2 ni.. Cepat betul servis cik penganjur ni. Pantas tuntas.. Hehe.. 


Sebenarnya masa contest hari tu, pemenang diberi 3 pilihan jubah macam kat atas ni. So kakak dah pilih warna hijau yang tengah2 tu. Tapi as mentioned earlier by pihak zazaiman.com, if out of stock pada masa hadiah dipilih, zaza akan bagi pilihan lain.


So nasib kurang baik, jubah yang kakak pilih tu out stock dah masa tu.. So zaza bagi 4 lagi pilihan jubah yang lain as promised. 


Jubah2 ni tak kurang cantiknya.. Kakak suka semuanya.. Tapi since yang lain semua banyak warna merah & kakak pon dah ada jubah warna merah, so kakak pilih yang ini!


Material dia lembut.. Tak tebal sangat, tak nipis sangat.. Cuma sizing jela agak besar dengan kakak.. Tapi boleh je pakai, cuma bahu jela jatuh sikit.. Untuk seorang makyung ni, elokla besar sikit.. Especially tang perut tu haa.. Takdela menonjol sangat kan? Hehe..


Kakak dah siap basuh dah.. Tapi tak pakai lagi.. Nak buat raya.. Jimat di situuu.. Dah ada 3 helai jubah raya.. Kalau shopping pon, shopping tudung jelah sehelai dua.. Jadilah tu.. So untuk raya ni boleh shopping baju Pak Diamond & Diamond Jr. je.. Yeay!^_^






You May Also Like

4 Shaklee Lovers Visit

  1. Cantik cantik. Cepatnya dah smpai. Excited pulak nak try service dorang. Nnti dah pakai masa raya buat entry tau ^^v

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Hehe.. Alhamdulillah, rezeki Ramadhan.. ^_^

      Delete