Pemenang Contest Jubah By Zaza Iman

by - 9:56:00 am

Pemenang Contest Jubah By Zaza Iman | Alhamdulillah.. Dua tiga hari ni, murah sungguh rezeki Diamond Jr. .. Melimpah ruah Allah curah sekali Dia nak bagi.. Syukur sangat.. Bajet tahun ni memang tak fikir nak shopping baju raya sangat sebab ada beberapa helai jubah yang kakak dah tempah lama dulu tapi tak sempat nak pakai lagi.. Mana nak sempat, jubahnya still dengan tailor.. Hahah! Dah masuk 6 bulan tak siap2.. Nasiblaaa.. Ni dah push tailor tu suruh siapkan sebelum raya ni.. Jimat duit tak payah beli2 dah.. Tapi entah siap ke tak taula.. Kakak is pasrah jeee.. ^^"


Sekali pagi tadi masa bangun sahur, dapat berita gembira dari rakan blogger Zaza Iman. Eh2, termenang pulak kakak contest yang Zaza anjurkan tempoh hari. Join masa tu pon dah last minit sebenarnya. Saja la memeriahkan contest sambil2 support sesama blogger. Sekali menang pulak.. Hehe.. Alhamdulillah, syukur sangat.. Bolehla buat cover jubah raya yang ntah bila nak siap tu.. ^_^


Cuba teka jubah yang mana satu jadi pilihan kakak? Hehe.. Nanti dah sampai kakak update naa.. Seronok tak habis lagi ni.. Dengan order KUIH RAYA HOMEMADE yang menderu2 masuk.. Dengan rezeki dapat ramai kenalan baru yang positif2 dari keluarga besar #f10k.. Allah, syukur sangat.. Nikmat mana yang mahu ku dustakan.. ^_^



You May Also Like

6 Silent Hunter's Footprints