Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

by - 8:53:00 am

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016 | Dekat2 nak raya ni semestinya banyak nak guna duit kan? Mana nak fikir nak beli baju raya, beg raya, kasut raya, langsir raya, perabot raya, kuih raya, duit petrol nak balik kampung lagi, tol lagi, duit raya untuk parents & anak2 buah lagi.. Ohoi! Memang banyaklah kisahnya pengaliran tunai yang bakal berlaku pada sambutan aidilfitri yang bakal tiba tak lama lagi ni.. Kan seronok kalau kita pon dapat duit raya sekali.. ^_^


Jangan risau, online shopping Malaysia, WWW.NILE.COM.MY sedang menganjurkan satu giveaway yang mana hadiahnya berupa duit raya sehingga RM1,000 untuk 6 pemenang bertuah! Ohmai! Betul ke ni?? Mestilah betul.. Dengan syarat, kalian mestilah dari kalangan blogger Malaysia! Haa, best kan jadi blogger ni.. Ada macam2 contest & giveaway yang kita boleh join..^^,


Okay, tanpa membuang masa, jom Kak Diamond kongsikan secara ringkas apa yang perlu dilakukan untuk join giveaway yang daebakkk ni! 


HADIAH WANG TUNAI UNTUK 6 ORANG PEMENANG!
RM 300 Duit Raya x 1 pemenang

RM 200 Duit Raya x 2 pemenang

RM 100 Duit Raya x 3 pemenang

Bagaimana menyertainya? Mudah saja! Kalian boleh sertainya melalui link --> INI..!
Follow je semua step yang diberikan & siap! ^^,


Untuk menyemak status penyertaan & keputusan giveaway kalian, boleh terus ke SINI


Tarikh tutup penyertaan ialah pada :-
30 JUN 2016 ; 11:59PM



Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016


Product:  Crocodile Pattern 3-in-1 Pieces Bag
JLM2016 Sales price: RM29.90
Date: 30/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 600 units only





Product: Traveler Backpack
JLM2016 Sales price: RM19.90
Date: 30/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only




Product: Waterproof Backpack
JLM2016 Sales price: RM22.90
Date: 27/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only



ProductWomen's Small Square Shoulder Bag
JLM2016 Sales price: RM7.90
Date: 22/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only



ProductCute Cartoon Triangle Baby Romper
JLM2016 Sales price: RM9.90
Date: 21/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 180 units only









You May Also Like

12 Shaklee Lovers Visit

  1. All the best sis :) Ain pun dah join :D

    ReplyDelete
  2. Good luck ye.. Moga ada rezeki kita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminn.. Good luck juga ye TB.. Mudah2an murahlah rezeki hendaknya.. ^_^

      Delete
  3. Sha pun joint juga..
    All the best..

    ReplyDelete
  4. Salam Ramadhan!

    All the best :)

    Jemput join giveaway : 10 Fujifilm Instax Camera untuk dimenangi :)

    http://www.sayaiday.com/2016/06/contest-menang-fujifilm-instax-mini.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ramadhan Iday! In Shaa Allah, nanti free2 kakak join ye.. Tq invite!😊

      Delete
  5. saya join...

    http://ayubarbydol.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

    ReplyDelete