DURRA Instant Shawl's Lover - SALES Say Goodbye To Durra!

by - 3:39:00 pm

DURRA Instant Shawl's Lover - SALES Say Goodbye To Durra | Siapa sini penggemar instant shawl macam kakak? Korang penggemar instant shawl dari jenama apa? As for me, kakak sangat-sangat falling in love dengan DURRA Instant Shawl by @marshmallowscarf. Memang sangat selesa, tak panas, & cukup labuh untuk cover apa yang patut. Kelabuhan boleh adjust ikut keselesaan masing-masing. 

Antara koleksi Durra kakak.. ^_^v

So far, kakak dah ada 10 helai koleksi DURRA Instant Shawl by @marshmallowscarf ni.. Zaman sekarang semua nak cepat saja. Jadi bagi yang suka berstail dengan tudung tu tapi nak jimat masa bersiap, memang kena pandai cari alternatif dengan instant shawl. Banyak jenama yang best-best kat luar sana tapi so far kakak sangat recommend @marshmallowscarf


Eh, ni bukan entri berbayar ye.. Ini hanyalah entri perkongsian dari hati kakak sendiri sebagai seorang penggemar instant shawl. Kakak tak dapat komisen apa-apa pun tau. Tapi sebab sangat berpuas hati, so kakak kongsikan di blog kakak. 


Pssst! Ni kakak nak bagitau.. @marshmallowscarf sedang mengadakan promosi SALE GEMBIRA 2.0 RETURNED & SALES SAY GOODBYE TO DURRA!!! Say goodbye means clearance stok untuk Durra.. Dah tak diproduce dah lepas ni.. So lepas ni dah tak ada dah koleksi Durra untuk kakak & uols grab.. Jadi sempena tengah promosi ni, baiklah uols grab cepat! Selain tu ada banyak lagi promosi dengan potongan harga sehingga 40% untuk jenis-jenis instant shawl yang lain seperti Peonies, Dahlia, Chloe, & Dalila Royale.. Promosi bermula dari 21–31 JULAI 2016! Boleh dapatkan secara online atau boleh terus ke Butik Marshmallow di Bangi Sentral.. 

Bye2 DURRA... Sobs! T_T



Untuk maklumat lanjut, boleh ke :





You May Also Like

0 Silent Hunter's Footprints