Nursing Cover By MarRedz

by - 9:00:00 am

Nursing Cover By MarRedz | Sebagai seorang bakal ibu, semestinya kak Diamond ingin berikan yang terbaik untuk cahayamata kakak. Tambah-tambah lagi ini merupakan cahayamata pertama kami yang dah lama ditunggu-tunggu. 5 tahun.. Bukan satu jangkamasa yang singkat. Huhu~ Pak Diamond pun awal-awal dah bagitau, kalau boleh nak kakak berikan penyusuan eksklusif untuk cahayamata kami. Actually bukan Pak Diamond je, kakak pun memang niat nak fully breastfeed anak sendiri hinggalah 2 tahun. In Shaa Allah.

Nursing Cover By MarRedz With Exclusive Packaging

Perkara pertama yang kakak fikirkan bila dah set nak fully breastfeed ni is AURAT! Yup! Yelah, nak ke mana-mana atau jika kebetulan berada di tempat awam menghadiri majlis-majlis tertentu sudah semestinya sedikit sukar bagi ibu-ibu menyusu untuk susukan anak. Ada sesetengah ibu tak kisah je selak-selak baju menyusukan anak tengah-tengah khalayak ramai. Tapi tidak bagi kakak. Walaupun mungkin tudung dah cukup labuh untuk cover apa yang patut, tapi kakak prefer untuk cari alternatif lain yang lebih secure dan selesa untuk kedua-dua ibu dan bayi.


Jadi kakak pun mulalah survey aksesori apa yang patut yang boleh memudahkan penyusuan eksklusif sekaligus memberi keselesaan terutamanya kepada bayi. Maka terjumpalah Nursing Cover By MarRedz ni. 


Apa Istimewanya Nursing cover MarRedz?

Nursing Cover MarRedz dihasilkan daripada material japanese/korean cotton yang diimport. Kainnya lembut, sejuk dan selesa. Tak adalah nanti bayi kepanasan kat dalam tu kan? Mak pun tak panas dan selesa sama. 


Apa lagi keistimewaan Nursing Cover MarRedz ni? Okay kakak senaraikan secara ringkas kat bawah ni ye :-
  • 100% cotton 
  • Cooling material   
  • Flexible neckline
  • Adjustable strap 
  • Size 33" x 43" (cukup besar untuk cover baby dan mummy) 
  • Variety exclusive & modern designs 
  • Come with exclusive compact clutch bag with strap (memudahkan penyimpanan NC dan boleh digantung)


Feedback yang kakak baca dari pengguna-pengguna Nursing Cover MarRedz ni, kesemuanya berpuas hati. Itu yang buat kakak tertarik untuk mendapatkannya. Kakak ke butik NurizShar di Bangi Sentral dan beli di sana. Bila dah sentuh and cuba sendiri, memang materialnya lembut, selesa dan tak panas. Packaging pun kemas dan cantik. Paling memikat hati sebab ada clutch bag yang compact memudahkan kita untuk bawa travel ke mana sahaja. 

Exclusive & Compact Clutch Bag With Strap

So inilah dia design yang kakak pilih. Cantik tak? Hehe.. Sebenarnya ada banyak lagi design dan wcorak yang cantik-cantik yang korang boleh pilih. Memang rambang mata jugaklah nak memilih. Akhirnya kakak pilih corak ni sebab nampak macam rare sikit ada dinosaur cute2.. Plus warna gelap supaya tak nampak sangat if terpercik susu atau terkena kotoran apa-apa ke nanti. 


Tak sabar nak guna. Harap murahlah rezeki Diamond Jr. untuk dapat penyusuan eksklusif dari ibu. Aminn.. Sekarang ni diorang tengah buat promosi tau. Untuk nursing cover ni hanya RM69 sahaja with FREE Postage. Harga asal RM74 tak termasuk postage. Boleh dapatkan secara online atau ke butik-butik terpilih. Okay bagi yang nak tengok corak-corak lain yang terbaru dan cantik-cantik tu, korang boleh terus ke :-


INSTAGRAM : @marredzmom




*P/S : This is not an advertorial/paid post. 






You May Also Like

2 Shaklee Lovers Visit

  1. Zaman sekarang banyak alternatif untuk menjaga aurat dalam keadaan selesa kan lebih2 ibu yang tengah BF :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu TunSha.. Cuma kita je kena pandai cari.. ^_^

      Delete