Sejenis Keterujaan

by - 9:00:00 am

Sejenis Keterujaan | Ni pun simptom mak-mak jugak nih. Kakak memang dari dulu lagi suka usha baju-baju baby especially jenis romper or jumpsuit. Suka tengok baby pakai. Comel ngat! Kalau ke shopping mall & lalu bahagian baby & kids tu mata melilau je usha baju baby. Hahaha! Tapi sekadar usha gitu jela. Dapat belek-belek pun jadi dah tak dapat beli pun. ^_^"


Sekarang ni bertambah-tambah lagi la suka mengusha rompers & jumpsuits nih. Habis page jual barangan bayi kakak terjah. Hahaha! Haa, siapa ada page jual barang-barang baby tu bolehla share kat komen nanti.. Kakak terjah semuanya! Tehehee..




Usha-usha, lepas tu save gambar dalam phone.. Hahaha! Lepas tu hari-harilah membelek gmbar yang sama.. Kah! Tak ke cute tu haa? Korang tak rasa ke betapa cutenya baby bila pakai baju-baju ni? Allah, meltingnya hati mak-mak tengok.. Why u so cute??




You May Also Like

12 Silent Hunter's Footprints

  1. memang geram bila tengok baju bby kan

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Simptom first time nk jadi mak gamaknya.. Kihkih!

      Delete
  3. Replies
    1. Kan?? Suk tengok baby pakai baju comel2.. Tak sabar nak dress up anak sendiri.. ^_^

      Delete
  4. Beli... Jangan tak beli ☺☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha! Bahaya nih.. Pengaruh kuat.. Abislaaaaa... ^^,"

      Delete
  5. lama xsinggah sini.hahahaa....tq akak rajn dtg ig yaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pasni singgah2 la selalu.. Akak dah rajin update blog skang.. Kihkih!

      Delete
  6. comenya baju baby tu, tp syira nak beli lambat lagi laa..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe.. Beli utk hadiahkan kat anak buah pon boleyyy.. ^_^

      Delete