What To Expect When You're Expecting?

by - 8:30:00 am

What To Expect When You're Expecting? | As a newbie mak-mak to be ni, memang banyak benda tak tau & nak kena study. Banyak baca dari satu buku ni ~ What To Expect When You're Expecting By Heidi Murkoff & Sharon Mazel.. Bagus sangat buku ni.. Dia cerita dari A-Z tentang perjalanan kehamilan seseorang ibu mengandung darilah sebelum hamil sehinggalah selepas bersalin.. What to expect & all semua ada termasuk FAQ.. Bagi kakak buku ni sangatlah membantu terutamanya untuk seorang newbie macam kakak ni. Ni pun kawan kakak bagi pinjam.. Later memang nak kena beli la sebuah buat koleksi & sebagai rujukan masa depan..


Kadang bila kakak mengalami simptom2 yang kakak sendiri tak pasti kenapa berlaku, normal atau tidak, membahayakan kandungan atau tidak, dan jika timbul pelbagai persoalan yang berkaitan, kakak memang akan rujuk buku ni dulu. Lepas tu adalah juga google di internet. 


Kakak suggest sangat newbie parents to be kena ada buku ni satu kat rumah sebagai rujukan. Ia lengkap dengan pelbagai info yang dapat membantu kita memahami dengan lebih mendalam berkaitan kahamilan. Bukan mommy to be je, daddy to be pun boleh baca sekali. Hey, pak2 pun kena ambil tau benda2 macam ni ye. 


Okay, selamat membaca! Xoxo! ^.^


You May Also Like

0 Silent Hunter's Footprints