Warded On 34 Weeks!

by - 9:00:00 am

Warded On 34 Weeks! | Assalamualaikum semua! Alhamdulillah, kakak dah selamat sampai ke kampung halaman semalam (2/8).. Hari ni (3/8) terus kena tahan wad. Usia kandungan baru masuk 34 minggu 2 hari.. Belum ada apa-apa contraction or anything.. Masih sihat walafiat. Cuma masalah plasenta previa type 3.. So nak tak nak terpaksa ditahan di wad untuk dipantau sehingga selamat bersalin. Huhu~


Kata doktor, normally masalah macam ni paling lewat pun if tak ada apa-apa masalah seperti bleeding atau pecah air ketuban atau apa-apa contraction lain, akan menjalani caeseran pada minggu ke-38. Bermakna kakak akan 'bermastautin' dalam wad ni selama sebulan.. Dah terbayang dah bagaimana bosannya menunggu tu.. Tapi apakan daya.. Bertabah jela.. Sobs! T_T


Apa-apa pun kakak masih mengharapkan ada miracle yang berlaku di hujung-hujung kehamilan ni. Semua ibu mengharapkan untuk bersalin secara normal. Tapi kakak terima saja mana-mana rezeki yang Allah nak bagi. Asalkan semuanya selamat dan sihat..


Kakak mohon doa sahabat semua untuk sama-sama doakan kesihatan dan keselamatan kakak dan Jr. ni ye.. Doakan juga agar segalanya dipermudahkan.. Terima kasih semua. Xoxo! ^_^


You May Also Like

7 Silent Hunter's Footprints

  1. semoga dipermudahkan buat kak ros

    ReplyDelete
  2. Semoga dipermudahkan segalanya..aminnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminn.. Terima kasih kak Hanny.. ^_^

      Delete
  3. Ohhh....gitu ceritanya. Tak pe, fikir positif je RA. Insyaallah semuanya akan ok nanti

    ReplyDelete
  4. Moga dipermudahkan segala urusan...

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah akk pn dh slmat melahirkan. :)

    ReplyDelete