Beauty Box Giveaway By Sally Samsaiman

by - 9:00:00 am

Beauty Box Giveaway By Sally Samsaiman |Hari ni rasa nak join giveaway lagi lah. Dah lama sebenarnya tak join contest & GA macam ni. Tapi since tengah free ni, bolehlah kakak join. Lagi pon hadiahnya menarik.. Yes! Of course kakak loves beauty stuffs.. Walaupon makeup naharom haku tak reti pon.. Ahaks! Setakat conteng basic-basic kat muka tu tau la.. Nak perfect buat contouring ke pebende semua tu tobat kakak tak reti dik.. Walaupon begitu, kakak tetap nak join.. Hiks!^^"


Antara barang makeup yang mesti ada bagi seorang Mommy Diamonds ni ialah moisturizer, toner, lipstik, baby lip balm, bedak kompak, makeup remover and yang paling wajib is eyebrow liner.. Foundation, blusher, maskara, eye shadow, eyeliner semua tu kakak tak berapa pakai sangat. Bukan apa.. Tak 'mekung' nak pakai kata orang ganu.. Hahah! Kalau pakai jugak, serupa badut pula kejadiannya nanti.. Takut uolsss.. Kohkoh! ^.^||


Tapi kalau macam bb cream or cc cream yang light2 tu kakak sukalah pakai. Cuma tak adalah wajib kena ada dalam koleksi. So kalau tak ada pon tak mengapa. Not a big deal for kakak. But eyebrow liner and lipstik + lip balm memang kena ada. Sekadar nak bagi 'hidup' sikit rupa seorang mak anak kecik ni.. Kalau tak, terasa pucat sangatlah muka nih.. Macam zombie.. Tambah sejak dah bersalin ni, cop 'panda' bawah mata toksah cakapla.. Sebaldi dah ni haa.. Huduh uolsss kalau kakak tak sembunyikan di sebalik warna-warni makeup.. Tskk! ^..^"


Okaylah, syarat-syarat penyertaan semua kakak dah follow.. So kakak meletakkan harapan agar murahlah rejeki mak anak kecik ni menang GA ni nanti.. Hahah! Alaaa, bagila can mak anak kecik nak melawa jugak.. Mihmihmih! Kbai! ^_~v



You May Also Like

4 Shaklee Lovers Visit

  1. hai.bw dr ga yg sma.goodluck ye sis :)

    https://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  2. Good luck ye

    http://ape-kinah.blogspot.com/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sallysamsaiman.html

    ReplyDelete
  3. Hi!

    First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check!

    Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!

    ReplyDelete