Officially Rakan Niaga Ana Edar Sdn. Bhd

by - 1:41:00 pm

Officially Rakan Niaga Ana Edar Sdn. Bhd | Assalamualaikum semua.. Bagi yang ikut perkembangan kakak sepanjang kehamilan baru-baru ni, korang mesti tau kakak mengalami masalah HB low dari awal kehamilan sehinggalah ke minggu ke-33.. Macam-macam kakak makan sebagai usaha untuk naikkan bacaan HB tapi semua tak jalan.. Makan bayam, makan kerang, makan buah-buahan tinggi kandungan Vitamin C macam buah oren sunkist, kiwi & jambu batu pun kurang menjadi.. Mungkin badan kakak sejenis yang tak berapa nak tolerate dengan nutrien dari pemakanan biasa.. So kakak cuba alternatif lain seperti upkan dos suplemen Shaklee yang kakak ambil seperti Vita-Lea Iron Formula, Sustained Release Vita-C Plus, dan B Complex.. Alhamdulillah, berjaya naik.. Tapi since sepanjang kehamilan pertama ni kakak mengalami masalah kurang boleh tolerate dengan suplemen bentuk pil, so kakak ikhtiar dengan produk dalam bentuk cecair/ekstrak iaitu produk sunnah Qaseh Gold pula.


Kakak ikhtiar dengan Qaseh Gold Premier (QGP). Seminggu konsisten consume QGP ni bersama dengan susu kambing Khalish, akhirnya HB kakak naik ke bacaan normal.. Alhamdulillah, lega sangat masa tu.. Since then, memang kakak terus konsisten consume QGP & susu kambing Khalish ni sampailah sekarang.


Bila dah bersalin ni, dua-dua produk ni memang wajib ambil setiap hari.. QGP bantu boost energy, susu Khalish pulak bantu boost susu badan. Setakat hari ni tak pernah lagi la susu badan kering or tak cukup untuk si kecik. Suplemen Shaklee pula memang kakak tak kan miss.. Dua produk wajib kakak, ESP & VITAMIN C Shaklee wajib ambil juga. Dua-dua ni bantu mempercepatkan penyembuhan luka dalaman. Takut weyh, kalau luka dalam lambat sembuh. Bercampur pula dengar cerita mak-mak bersalin caeser yang lain. Ada yang bernanah, luka bleeding balik, luka dalam tak baik2.. Na'uzubillah, dengar pun dah seriau.. Pada masa yang sama ESP juga bantu pekatkan susu badan.. Memang pekat & baby pun kenyang lebih lama.


As uols semua tau, kakak ni sejenis yang suka bereksperimen dengan produk terutamanya produk-produk kesihatan macam ni. So, sebelum kakak review or share kesan satu-satu produk tu, kakak akan cuba sendiri dulu. If bagus, kakak akan share dengan semua. Dan kalau dah sejenis minat bisnes ni, selalunya kakak akan terus join jadi ahli & cuba bisnes dengan produk tu. And now kakak dah jadi rakan niaga Ana Edar.. So siapa-siapa nak cuba produk-produk Qaseh Gold, bolehla roger kakak. Shaklee pun kakak masih jual macam biasa ye. Kalau nak pemakanan sunnah, boleh cuba Qaseh Gold.. Kalau nak suplemen semulajadi, boleh cuba Shaklee.. Haa, gituuuu.. Sama-sama kita jaga kesihatan luar dan dalam.. ^_^

Officially Rakan Niaga Ana Edar! ^_^






You May Also Like

0 Silent Hunter's Footprints