ESP Shaklee.. Menyesal Beli!!!

by - 11:58:00 am

ESP Shaklee.. Menyesal Beli!!! | Assalamualaikum.. Apa khabar kesayangan? Beberapa hari MD tak update blog. Kesibukan menguruskan bisnes & rumahtangga. Dengan dekat nak closing ni lagilah sibuk. Huhu~


Okaylah, hari ni MD nak berkongsi feedback dari salah seorang customer Shaklee MD yang order ESP bersempena promosi bulan lepas. Bila MD follow up balik, menyesal katanya.. Huhu~


Haa, mesti ada yang berfikiran feedback negatif kan? Amboiii, korang kalau bab komen2 negatif suka ye. Hehe.. Actually, customer MD yang sorang ni baru first time try ESP Shaklee. Kebetulan tengah promosi last month, so dia grablah satu canister untuk try. MD suggest ambil twin pack terus supaya dapat jimat kos.. If ambil twin pack, dapat extra discount. Pos pon jimat! Tapi biasalah kan, kalau kita pon as a new customer yang baru nak cuba sesuatu produk akan beli satu2 dulu juga kan? Kang beli banyak2 terus tak termakan/terguna pula. Kan dah jadi satu pembaziran pula tu.. ^^,


So, customer MD ni belilah 1 canister dulu. Tapiiii bila dah try, alamak menyesal pulak katanya! Menyesal sebab beli 1 je.. Kalau tau sedap & kesan bagus dah beli twin pack dah masa promo last month.. Hehe.. Alaa, tak mengapa sis. In Shaa Allah nanti ada lagi promosi untuk ESP ni. Cuma belum tau bila. Normally once or twice in a year. ^_^


ESP ni selalu bila ada promosi cepat sangat habis stoknya di warehouse. Yelah, produk hot.. All time favourite.. Memang laku keras & cepat habis stok. So next time uols kalau ada promosi ESP ni janganlah lepaskan peluang ye. Nanti kang jadi macam my lovely customer ni pula. Menyesal di kemudian hari tiasa berguna sayang.. Uhuks!


Oh ya! Ada pagi ke yang tak tau ESP ni apa benda? Huhuhu.. Takpelah, MD bagitau lagi sekali ea.. ESP atau Energizing Soy Protein ni adalah sejenis suplemen (makanan tambahan) yang dihasilkan daripada kacang soya NON-GMO yang tinggi dengan kandungan protein & baik untuk badan. Rasa dia? Rasa soya pure + vanilla. Sedap & mengenyangkan! Biasa kalau bulan puasa MD akan buat stok extra untuk bekalan semasa bersahur & berbuka. Sebab salah satu khasiat ESP ni ialah ia membekalkan tenaga yang lebih lama untuk pastikan badan kita kekal cergas sepanjang hari even berpuasa. Banyak lagi khasiat ESP ni tau. Nanti MD share dalam entri lain k...


Sekian dulu sharing untuk hari ni. Jumpa dalam next entri k.. Tata..! Xoxo!^_~



You May Also Like

2 Silent Hunter's Footprints

  1. wahh bagus ni.. moga dmurahkan rezeki aamin

    ReplyDelete
  2. cantik nya blog ni :D
    https://mellyacrayola.blogspot.my/

    ReplyDelete