Hadiah Kek SR Dari Customer!

by - 3:03:00 pm

Hadiah Kek SR Dari Customer! | Tak ada idea nak up cerita apa.. Maklumla 2,3 hari ni si kenit ni asyik nak mengempeng je. Ibu nak bergerak pon kepayahan. Asal bangun je dia bukak mata, lepas tu merengek.. Asal pegang phone je dia kuis2 tangan ibu dengan mata pandang tepat ke mata ibu.. Macam bagi hint je suruh bagi perhatian kat dia.. ^_^"

Biasa dapat idea bila blogwalking & baca info2 di website2 lain. Sambil baca untuk tambah ilmu untuk diri sendiri, boleh juga dapat idea untuk share dengan pembaca blog ni sekali.. Tapi 2,3 hari ni kekangan sikit. Putera sorang ni dah pandai minta perhatian lebih. Jadi terbantutlah idea ibu nak mengarang new blogpost..


Tengah nak buat spring cleaning di galeri phone ni, tapis2lah mana2 gambar yang boleh dijadikan bahan untuk up entri. Jumpalah gambar kek ni haa.. Bolehlah dari takde.. Biar pon mungkin tak berkualiti pengisiannya.. Hahah! Bukan apa, jadi blogger ni kena hari2 asah minda update blog. Kalau tak nanti berkarat skill.. Lagi satu sebagai salah satu kaedah untuk kekalkan momentum berblog.. Update je hari2 hatta walau hanya tempek gambar.. Tihihi! ^..^"


So ni cerita kek yang customer hadiahkan sempena habis pantang hari tu. Memang teringin nak makan kek pon. Jadi konon celebrate habis pantanglah ni.. Hahah! Ingatkan satu slice, rupanya sebiji diberinya.. Allah, terharu biru MD dibuatnya.. Tu duk ada lagi dalam peti.. Siapa nak makan kek datanglah rumah.. Kikiki! ^__^


Bila kita memudahkan urusan orang lain, Allah akan mempermudahkan urusan kita.. Bila kita bermurah hati dengan orang lain, Allah akan bermurah hati dengan kita.. Bila kita buat orang lain senang hati, Allah akan hadiahkan kita dengan kelapangan hati.. Nampak tak apa sebenarnya yang MD nak sampaikan? Customer ni kita kena jaga hati mereka, treat mereka sebagaimana kita ingin ditreat. Sentiasa cuba mempermudahkan & menyenangkan hati mereka, In Shaa Allah mereka pon akan berbuat yang serupa.. 


Eh, siapa nak jadi customer MD? In Shaa Allah, MD treat korang sebaik mungkin.. Semua customer MD, MD treat bak berlian yang tinggi nilainya.. In Shaa Allah.. ^_^




You May Also Like

7 Shaklee Lovers Visit

  1. Sebijik kek ni dlm RM8+.++ kan, untungla dpt cust camni jenis xb'kira... Klu cikna kek tu seminggu dh hbis,nak2 berebut ngan laki,huhuu...;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agaknya la kot.. MD makan sorang je sebab PD tak suka kek ni.. Kalau kek coklat tak dan seminggu kot dah habis berebut.. ^_^"

      Delete
  2. sedapnya kek tu... hihi, ni mesti sbb akak treat baikkkk punya kat customers, sampai happy siap bg kek tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Actually kawan lama jgk customer akak ni.. Lama dah janji nak bagi kek.. Akhirnya dapat juga merasa kek freee.. ^^,

      Delete
  3. Replies
    1. Lama tak makan kek.. Kalau dapat choc fudge lagi asikkkk.. Tapi kebetulan xde plak kek tu.. Ni pon dah cukup sedap dah.. Hehe..

      Delete
  4. blueberry kek ker tu..mcm sedap..

    ReplyDelete