Jadual Bekalan Air Dari 5 Oktober 2016 Sehingga 11 Oktober 2016

by - 7:30:00 am

Jadual Bekalan Air Dari 5 Oktober 2016 Sehingga 11 Oktober 2016 | Sebagai langkah sementara untuk memastikan pengguna-pengguna tidak mengalami gangguan bekalan air bagi tempoh berpanjangan, pihak SYABAS telah mengeluarkan jadual bekalan air bersih mengikut zon bermula 5 Oktober lalu sehingga 11 Oktober ini. 


Bantuan bekalan air akan dihantar dengan lori tangki ke kawasan yang mengalami gangguan bekalan air sewaktu tempoh pemulihan ini. Pelan pemulihan bekalan air secara berjadual kepada pengguna di Zon 1 dan 2  Hulu Langat, Kuala Langat, Sepang dan Petaling akan diteruskan sehingga bekalan air pulih sepenuhnya.


Untuk rujukan jadual bekalan air dan senarai zon secara lebih jelas, boleh terus ke SENARAI ZON BEKALAN AIR BERJADUAL DI SEKITAR SELANGOR.


Untuk update terkini berkenaan status belalan air di sekitar Selangor ni, korang  boleh muat turun aplikasi telefon pintar “mySYABAS” atau boleh juga terus layari laman web www.syabas.com.my.


*SUMBER : www.syabas.com.my
*NOTA :
Air ni adalah salah satu keperluan hidup paling penting sekali. Susah kan bila tak ada air. Nak mandi susah, nak buang air susah, nak masak susah, nak basuh baju, basuh pinggan mangkuk, semua jadi sukar. Huhu~ 
You May Also Like

2 Shaklee Lovers Visit