Kelebihan Omega 3 Yang Terdapat Di Dalam OmegaGuard™ Shaklee

by - 5:22:00 pm

Kelebihan Omega 3 Yang Terdapat Di Dalam OmegaGuard™ Shaklee | Siapa perasan di side bar blog MD bulan ni ada promosi produk apa? Yes!!! OmegaGuard™!!! Satu lagi produk yang baaanyakk manfaatnya untuk segenap lapisan masyarakat.. Untuk wanita, untuk lelaki, untuk kanak2, untuk warga emas, untuk golongan pelajar, ibu2 mengandung, menyusu dan ramai lagi.. So bersempena dengan promosi bulan ni, MD suka nak share tentang kelebihan OmegaGuard™ ni.


Semua sedia maklum kan, kandungan utama yang terkandung di dalam OmegaGuard™ Shaklee ni ialah minyak Omega 3 yang baik untuk perkembangan otak. Kalau nak cerita pasal minyak Omega 3 ni, banyak je produk di luar sana yang ada kandungan Omega 3 ni kan? Tetapi! Haaa, ada tapinya tauu.. Kenapa MD suka OmegaGuard™ ni ialah kelebihan yang terdapat di dalam minyak Omega 3 yang terkandung di dalamnya yang tidak terdapat di dalam produk2 lain. Dan inilah yang membezakan kualiti minyak Omega 3 di dalam OmegaGuard™ berbanding produk2 lain yang berada di pasaran. So, jom kita tengok apa istimewanya minyak Omega 3 di dalam OmegaGuard™ ni jom! ^_~


Kelebihan Omega 3 Yang Terdapat Di Dalam OmegaGuard™ Shaklee
  1. Minyak Omega 3 di dalam OmegaGuard™ Shaklee diesktrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk (sardin, mackerel, herring dan anchovies).
  2. Minyak Omega 3 tidak dihasilkan dari minyak hati ikan yang mengandungi toksin. 
  3. Minyak Omega 3  di dalam OmegaGuard™ Shaklee adalah 3 kali lebih tumpat berbanding ketumpatan minyak hati ikan.
  4. Minyak Omega 3 di dalam OmegaGuard™ Shaklee berbeza daripada produk2 Omega 3 di pasaran kerana OmegaGuard™ Shaklee merupakan satu-satunya minyak ikan Omega 3 paling tulen, lengkap dengan 7 jenis asid lemak Omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA dan ALA.
  5. 1 kapsul OmegaGuard™ Shaklee membekalkan 905 mg asid lemak Omega 3, EPA dan DHA.
  6. OmegaGuard™ Shaklee dihasilkan daripada kaedah ultratulen bergred farmaseutikal berteknologi terkini.
  7. Kaedah utlratulen adalah proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengekstrak Omega 3 yang tulen dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB.


Haa, banyak kan kelebihan minyak Omega 3 yang terkandung di dalam OmegaGuard™ Shaklee ni? Inilah istimewanya OmegaGuard™ Shaklee kalau nak tau. Dan inilah sebabnya kenapa MD pilih produk ni sebagai sumber makanan tambahan Omega 3 MD di rumah.


Seperti yang MD ada sebut di atas tadi, memang ada baaanyakk sangat produk minyak ikan Omega 3 yang berada di pasaran sekarang. Terpulang kepada pilihan masing2. Cuma pesan MD berhati2lah dalam memilih minyak ikan Omega 3 anda kerana kemungkinan tahap kandungan merkuri yang terkandung di dalamnya adalah tinggi. Keberkesanannya pun belum tentu terjamin. Jadi, pilihlah dengan bijak! ^_~You May Also Like

2 Shaklee Lovers Visit

Follow My IG