PENGUNDURAN ZAWARA DARI INDUSTRI FESYEN

by - 9:03:00 am

PENGUNDURAN ZAWARA DARI INDUSTRI FESYEN | Majlis sidang akhbar telah pun berlangsung bagi mengumumkan langkah ZAWARA untuk keluar dari industri fesyen. Majlis yang berlangsung di ZAWARA Coffee The Curve itu turut mengumumkan untuk mengadakan Z-XIT SALE KASI CLEAR untuk menghabiskan stok pakaian di butik2 ZAWARA.


Menurut CEO ZAWARA, En. Kamarul Karim, ZAWARA keluar dari industri fesyen untuk memberi lebih tumpuan kepada bidang kecantikan dan kesihatan yang semakin menjadi teras produk mereka termasuk juga cabang F&B mereka iaitu ZAWARA COFFEE.


Bermula 1 Januari 2017, ZAWARA akan dikenali sebagai ZAWARA - The Beauty Expert, satu jenama kosmetik halal yang terbesar di Malaysia. ZAWARA selepas ini akan menjadi One Stop Center bagi pelbagai barangan kosmetik dan kesihatan untuk wanita. Bukan sahaja lip cream, tetapi juga ZAWARA akan mengeluarkan koleksi lengkap, foundation, bb cream sehinggalah ke eye shadow, skin care termasuklah syampu & wangian.


Menurut En. Kamarul lagi, penghijrahan ini bukanlah bermaksud industri fesyen di Malaysia tidak memberangsangkan malahan industri fesyen tidak akan pernah pudar. Cuma mereka perlu memberikan lebih tumpuan untuk mengembangkan segmen kosmetik sehingga ke persada antarabangsa.


ZAWARA - The Beauty Expert akan berpusat hanya di ZAWARA MEGASTORE, Seksyen 7 Shah Alam dan di atas talian sahaja. Konsep "Hub & Spoke" ini akan dikekalkan di setiap negara yang ZAWARA terokai.Sebagai tanda penghargaan dan terima kasih kepada ZAWARA lovers, mulai hari sabtu ini iaitu bersamaan 22 Oktober 2016, mereka akan mengadakan Z-XIT CLEARANCE SALE di ZAWARA MEGASTORE SHAH ALAM dan ONLINE SHOP WWW.ZAWARA.COM.
**P/S : Buat ZAWARA lovers, jangan lupa pakat ramai2 ke ZAWARA MEGASTORE di SHAH ALAM esok untuk dapatkan produk2 fesyen ZAWARA pada harga clearance. Kemudian sama2lah kita nantikan pelancaran ZAWARA sebagai Halal Cosmetics & Skin Care pada 1 Januari 2017 ni nanti. ^_^You May Also Like

5 Shaklee Lovers Visit

 1. ingtkan sale kat semua stokis...;-(

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. yang menjual 100 orang yang beli seorang

   Delete
 3. Aida dpt tau aritu da ptg. Gi butik zawara, licin!!! Murah kan. Memang ler licin...

  ReplyDelete