SAARA Amani : Stokin Mesra Muslimah

by - 2:44:00 pm

SAARA Amani : Stokin Mesra Muslimah | Siapa di kalangan pembaca blog MD ni yang pakai stokin/sarung kaki? Sekarang susah kan nak cari stokin/sarung kaki yang kualiti dia bagus.. MD selalu beli yang RM10 sepasang tu tapi pakai 2,3 kali dah koyak.. Tembus kat tumit.. Dah la jarang.. Serupa tak pakai sarung kaki.. Huhu~


Tapi sekarang MD dah jumpa stokin/sarung kaki yang berkualiti! Stokin SAARA Amani! Tebal, tak jarang, panjang pulak tu. MD kalau cari stokin/sarung kaki memang suka yang panjang atas paras lutut. Kalau terselak kain terbang dek angin ke apa, masih terjaga aurat kita. Tapi sebelum2 ni macam tak ikhlas je pakai sarung kaki sebab jarang..-..-" Puas cari yang tebal. Kalau jumpa pon materialnya panas. Pakai sekejapan je dah berpeluh2.. Pendek paras buku lali je pulak tu. Huhu..



So kat sini suka untuk MD share sekali dengan korang keunikan/keistimewaan SAARA Amani ni.. Jom tengok apa istimewanya! ^_^


Apa Istimewanya SAARA AMANI?
  • Material SPANDEX LINKING berkualiti tinggi
  • Design terbaik
  • Tidak jarang (TEBAL)
  • Panjang sampai ke lutut
  • Stretchable
  • Tidak panas
  • Serap peluh



SAARA Amani ni sesuai untuk kita bawa bersolat atau untuk dipakai ketika bekerja, belajar, semasa berpantang juga sesuai untuk dipakai harian. Nak pakai semasa keluar berjalan2 membeli belah pun boleh. Tak ada masalah. Yang penting ia sangat mematuhi syarat untuk menutup aurat dengan sempurna. 


SAARA Amani available dalam dua warna iaitu hitam dan skin colour. Harga pun sangat berpatutan bersesuaian dengan kualitinya.


Harga SAARA Amani :
1 pair – RM15
2 pair –  RM25
10 pair RM125 (FREE POSTAGE!)



Murah je kan? Bagi mereka yang baru2 belajar nak tutup aurat memakai stokin tu MD suggest sangat SAARA Amani ni. Sebab selesa sangat. Susah nak jumpa stokin muslimah yang berkualuti macam ni. So, if rasa berminat boleh la roger MD ye. Whatsapp ke talian 019-532 7438! ^_~


JOM TUTUP AURAT! ^___^



#stokinkaki #stokin #stoking #stokinmurah #stokinsolat #stokinmuslimah #stokintebal #stokinpanjang #stokinborong #stokinmalaysia #muslimah #muslimahfashion #muslimahwear #muslimahattire #muslimahclothing #muslimahmalaysia #muslimahstokin #saara_muslimahwearing #saara_amani #saaracandies #saaraangels #stokinamani


You May Also Like

2 Silent Hunter's Footprints

  1. macam best je...saya pun sama...selalu pakai stokin lelaki je yang panjang sikit tu..kalau yang biasa tu memng senang koyak

    ReplyDelete