SAARA Lorea Ombre - Jubah Moden Nursing & Wudhu' Friendly

by - 3:59:00 pm

SAARA Lorea Ombre - Jubah Moden Nursing & Wudhu' Friendly | Assalamualaikum darlings! Selamat petang! Kali ni MD nak share tentang satu lagi produk fesyen yang semakin mendapat tempat di hati ramai iaitu jubah moden! Sekarang ni kan ada baaanyakkk sangattt jenama pakaian muslimah di Malaysia. Betul tak? Lepas tu design pulak tu semua letop2 belaka. MD pon sekarang ni kalau nak beli outfit, yang teratas dalam senarai belian ialah one piece nursing & wudhu' friendly outfit. Bukan apa, senang.. Sekali sarung dah siap! Ada anak kecik ni nak kena cepat segala tindakan. Lambat2 anak amukan.. Mak pon meroyan jadinya.. Hahah! ^_^"


Bercakap tentang produk fesyen muslimah ni, salah satu jenama yang semakin meningkat naik sekarang ialah SAARA! Produk2 SAARA sentiasa menampilkan ciri2 muslimah yang bertepatan dengan tuntutan syariat Islam. Namun, SAARA masih menerapkan unsur2 moden dalam setiap penghasilan produk fesyennya dengan gaya elegan, mesra muslimah & sentiasa patuh syariah, seiring dengan perkembangan fesyen terkini di Malaysia.


Jubah Moden, Jubah Moden Murah, Jubah Dress, Jubah Ombre, Jubah Ombre Satin, Jubah Saiz S Hingga XXL

Salah satu produk fesyen SAARA yang mendapat sambutan hangat peminat2 fesyen muslimah di Malaysia ialah Jubah Moden Nursing & Wudhu' Friendly - SAARA LOREA OMBRE! Keistimewaan produk2 fesyen SAARA ni ialah ia mengetengahkan konsep 'lose & trendy'. Bersesuaianlah dengan tuntutan syariah yang menganjurkan para muslimah supaya berpakaian labuh, longgar, dan tidak menonjolkan bentuk tubuh.


APA ISTIMEWANYA SAARA LOREA OMBRE?
  • High Quality Dull Satin (GRED A, sejuk & tak panas) 
  • Simple yet elegant, boleh pakai diwaktu siang atau malam 
  • Zip gold (high quality) di dada – Nursing friendly 
  • Zip gold (high quality) di lengan – Wudhu' friendly 
  • Poket di sisi 
  • Ada cutting (tapi masih menutup bentuk badan)    
  • Size S hingga XL (LIMITED SIZE)     

Jubah Moden, Jubah Moden Murah, Jubah Dress, Jubah Ombre, Jubah Ombre Satin, Jubah Saiz S Hingga XXL

Berita baik!!! SAARA LOREA OMBRE CLEARANCE SALE Kini Berlangsung!!! Bagi penggemar2 jubah moden di luar sana, MD sarankan korang dapatkanlah SAARA LOREA OMBRE ni segera sebelum kehabisan stok. Sebabnya harga clearance tersangatlah murah! Plus saiz & pilihan warna yang tinggal tersangat limited dah ni.. So siapa cepat, dialah yang dapat. Lambat2 melepas!^_~



Jika berminat, boleh segera whatsapp MD di talian 019-532 7438! Nak SMS pon boleh.. Mana2 je yang korang available! ^_~



#saara_muslimahwearing #saaracandies #saaraangels #saara_lorea #saara_loreaombre #promosi #clearance #clearancesale #clearancestock #clearancestockmalaysia #murahmeriah #bazaarpaknil #terlajaklaris #jubahombre #jubahombremurah #jubahombremurahmalaysia


You May Also Like

2 Shaklee Lovers Visit