SEMBELIT! Jangan Biarkan Berlarutan..!

by - 9:00:00 am

SEMBELIT! Jangan Biarkan Berlarutan..! | Masa dalam pantang, benda yang paling menggerunkan ialah SEMBELITSiapa selalu kena sembelit tu fahamlah kan perasaan dia macamana? Itu kalau sembelit biasa. Cuba bayangkan macamana keadaan ibu berpantang bila kena sembelit? Terutamanya ibu yang bersalin secara normal. Berjahit banyak pulak tu.. Nak membuang tapi gerun. Tak buang lagilah bertambah2 gerun. Hazab kauuu..😫


Sembelit ni lama2 boleh jadi buasir. Lagi hazab kalau dah termenjadi buasir tu nanti.. Sengsara weyh.. MD pernah sampai berdarah2 dibuatnya. Bila dah macam tu, lagilah ngeri nak ke jamban. Minum air masak dah banyak tapi still tak membantu. Tak taulah kenapa. Mungkin penyerapan dalam badan ni tak berapa efisien. Maka dengan pengalaman sebegitu menggerunkan, MD nasihatkan para ibu berpantang yang mengalami masalah SEMBELIT tu carilah 'kawan'.. 

OsteMatrix Shaklee, Kebaikan OsteMatrix Shaklee, Shaklee Kajang, Pengedar Shaklee Kajang

OSTEMATRIX™!!! Inilah 'kawan' baik MD sepanjang berpantang & menyusukan si putera kenit MD si Naufal.. Even sebelum mengandung, semasa mengandung & dah habis pantang ni pon MD still perlukan OSTEMATRIX™ ni tau. Sebabnya ia banyak membantu MD dalam masalah kesihatan yang lain jugak selain masalah SEMBELIT. Bangun pagi badan terasa ringan je. Even sakit2 badan pon berkurang.


Alhamdulillah, sekarang ni nak membuang dah tak ngeri lagi dah. Kalau tidak, asal nak ke jamban je berpeluh2 memikirkan seksanya SEMBELIT. Huhu.. Apa2 pon semuanya dengan izin Allah jua. Kalau Allah tak izin, tak berkesan jugak kan? Yang penting, ikhtiar & yakin dengan ikhtiar kita tu. Doalah minya diberi keizinan untuk apa sahaja usaha kita.. In Shaa Allah, Allah bantu.. ^_^


Pssst! Sebenarnya kan, OSTEMATRIX™ ni bukanlah sekadar KALSIUM tau.. Haa, ada apa kagi dengan OSTEMATRIX™? Okay, nanti MD up dalam entri lain k.. 





If ada yang berminat nak dapatkan OSTEMATRIX™  ni bolehla ke :

OFFICIAL PAGE : Rafhanah Health & Beauty
INSTAGRAM : @shaklee_by_diamonds
WHATSAPP : 019-532 7438 



You May Also Like

1 Silent Hunter's Footprints

  1. Singgah sini. Best makan ni kalo susah nak membuang😂

    ReplyDelete