Mudahnya Bergaya Dengan Easy Wrap Shawl By Emma_For_GBK!

by - 1:37:00 pm

Mudahnya Bergaya Dengan Easy Wrap Shawl By Emma_For_GBK! | Lama betul ambil masa nak sharing review pasal easy wrap shawl ni.. MD pernah janji di instagram nak review sejak sebelum bersalin lagi.. Tapi tak sempat nak up entri, dah terberanak dulu.. Huhu~ Hari ni tengah nak clear gallery phone, baru perasan ada lagi gambar teaser yang MD pernah up di IG dulu.. Yang konon2 nak sharela kat blog lepas tu.. Last2 tak tershare pon.. Aduhaiii~ Maafla noh.. Masa shawl ni sampai, MD tak sempat nak gayakan pon. Tau2 dah kena tahan masuk wad. Memang tak lah nak beriya melawa dalam wad uols.. That's why la terdelay entri review ni.. Gugugu~


Jadi hari ni MD akan tunaikan janji untuk share dengan korang tentang shawl yang best ni. Sekarang ni memang banyak instant shawl yang dijual di pasaran. Pelbagai jenama ada. Salah satu yang MD suka ialah dari @emma_for_gbk. Shawl2 dari @emma_for_gbk ni lain dari yang lain tau. Pluss limited edition. Selalu memang cepat sangat habis stok untuk satu2 design. Kalau lambat, menganga la uols.. Terbaru yang MD suka ialah easy wrap shawl! Sangat2 mudah nak pakai. Tak payah dah bersusahan nak lilit2 nak ejas2 kasi stail. Sebab easy wrap shawl by @emma_for_gbk ni adalah sejenis shawl jenis instant yang memberikan gaya tersendiri untuk si pemakai.


Nak cecantik dah tak susah dah sekarang dengan easy wrap shawl by @emma_for_gbk! Tak sampai 5 minit dah siap! Nak2 golongan mak2 anak kecik ni kan? Teringin nak fefeeling gojes macam dulu tapi tak sempat nak melilit tudung bagai.. Last2 sarung tudung instant biasa je.. Huhu.. Tapi dengan adanya easy wrap shawl by @emma_for_gbk ni, mak2 anak ramai pon dah boleh bercantik2 macam anak dara.. Ewahhhh!~




Cantik kan shawl ni? ^^, Materialnya dari high quality chiffon. Selesa, flowy, sejuk & tak jarang. Design easy wrap shawl by @emma_for_gbk ni cepat berubah tau. Sebab tu ia special & limited. Harga pon affordable.. Kalau nak order boleh direct hubungi ownernya k! ^_~



INSTAGRAM : @emma_for_gbk
HP NO. : +60 12 507 0505



You May Also Like

5 Shaklee Lovers Visit

  1. cantik...lagi senang nak dipakai kan..

    ReplyDelete
  2. Eh siyes cantik plak shawl tu ha

    ReplyDelete
  3. Macam senang betul nak pakai, warna pun cantik !

    ReplyDelete
  4. Memang cantekkkkk..dlu ade beli jgk shawl ..y easy wrap x beli lg...

    ReplyDelete