Homemade Beauty Drink!

by - 10:16:00 am

Homemade Beauty Drink! | Selamat pagi uols! Hari ni MD just nak share sejenis minuman kecantikan yang tersaaaangatttlah mudah untuk uols amalkan hari2.. Jom cuba! ^_~

Beauty Mango Smoothie!


Mango tu kalau dapat harumanis laaagi menyengat rasa dia uols.. Tapi kalau tak ada harimanis pon boleh je guna mana2 manga yang ada. Lemak2 manis masam cukup rasa.. Kalau tak ada buah pelam, boleh cuba dengan jus buah2an yang ada kat rumah uols.. Pon sedap jugak! ^^,


Okay selamat mencuba! 


Oh by the way, untuk dapatkan bahan2 seperti collagen, esp & performance tu boleh roger2 MD ye.. Harga kasih sayang terjun ke gaung MD bagi bersempena hujung tahun ni..^_^ 


Plus! Collagen Powder sekarang ni tengah promosi uols.. Beli 2 boxes dapat 5% discount! Murah nak mati i tell ya! Nak tau lebih lanjut boleh direct sms/whatsapp MD orait! --> 0195327438





You May Also Like

4 Shaklee Lovers Visit

  1. adeh..terliur dah tengok mango tu..lagi lah di buat smoothie ni..

    ReplyDelete
  2. hi, saya datang singgah sini sambil follow :)

    ReplyDelete
  3. Ya Allah sedapnya! Kalau ada orang tolong buatkan lagi sedap ekeke.

    ReplyDelete