LAZADA BACK TO SCHOOL!

by - 3:31:00 pm

LAZADA BACK TO SCHOOL! | Musim persekolahan bakal bermula! Time2 macam ni parents yang ada anak yang dah bersekolah tu memang tengah sibuk la siapkan kelengkapan persekolahan anak2 kan? Anak2 pon seronok jugak sebab dapat kelengkapan persekolahan serba baru. Teringat zaman2 persekolahan dulu. MD paling seronok bila nak start penggal baru persekolahan. Seronok sebab semuanya baru! Ngehehehe.. Well, siapa tak seronok kalau dari head to toe dilengkapi dengan persiapan serba baru uolls.. Baju baru, tudung baru, kasut baru, beg baru, pencil case baru, stationeries semuaaaa baru! Berjoget pergi school punya semangat.. Ahahahah! >_<


Ada yang awal2 dah setel semua sebab tak nak kelam kabut. Kalau bab baju sekolah, zaman MD dulu mak just beli kain je then jahit sendiri. Untung jugakla mak pandai menjahit. Tapi zaman sekarang kadang2 tailor pon dah tak menang tangan nak terima tempahan. Lagi satu kalau dulu, nak beli kelengkapan sekolah ni memang kena keluar bawa anak2 semua pilih barang sekolah masing2.. Tapi zaman sekarang ni seboleh2 nak cuba jimatkan masa & wang betul tak? Maklumlah, sekali keluar dah confirm2 terbang fulus untuk isi minyak kereta, nak bayar tol, nak bayar parking semua.. Dah jalan dalam mall tu maunya la kan anak2 tak demand nak makan kepci la nak makan manhattan fish market la kan.. Hehe.. Biasalah tu.. Tihihi!


LAZADA BACK TO SCHOOL!

Haa, bercakap pasal kelengkapan sekolah ni MD nak sharelah dengan parents sekalian yang LAZADA sekarang ada promosi BACK TO SCHOOL! So, mana yang belum setel buat persiapan untuk anak2 tu bolehla cuba usha2 kat lazada. Jimat masa, tenaga & kos2 tambahan lain.. Tinggal bayar untuk harga barang & cas penghantaran je. Tau2 barang dah sampai depan rumah. Mudah sungguh membeli-belah zaman serba di hujung jari ni kan?


BACK TO SCHOOL promotion ni valid sehingga 5 JANUARI 2017 tau! So sempat lagilah nak cuci2 mata tengok apa lagi kelengkapan sekolah anak2 yang belum lengkap. Ada beg sekolah, stationeries, tumbler untuk anak2 bawak bekal air ke sekolah, dan macam2 lagilah. Selamat kembali ke sekolah anak2! ^__^


Lazada Malaysia




You May Also Like

0 Shaklee Lovers Visit