PROMOSI BESAR-BESARAN JUBAH & BLOUSE SAARA 2016!

by - 7:23:00 pm


OMG!! MURAHNYA SEMUA...
PROMOSI SEHINGGA 70% & SERENDAH RM30‼️


"NAK SEMUA PLISSS!!!"



Susah nak cari blouse cantik siap ZIP GOLD di dada dan tangan serendah RM30?? Dan nak cari jubah terbaik, sedap pakai, selesa, flowwy, terus nampak cantik, sizing besar kurang daripada RM100?? Dah puas terjah & belek semua design di butik... Semua mahal dan tidak berkenan di hati...



Haaaa... Tak payah pening2 kepala dah... Jom tengok koleksi jubah dan blouse daripada SAARA ni!! Kami gerenti anda akan TERBELI punyaaa....



KENAPA HARGA MURAH SANGAT??

Alhamdulillah setelah setahun SAARA di pasaran, maka kami berbesar hati nak bagi REWARD pada semua yang bersama2 kami selama setahun sambil kami nak clearkan semua stok2 yang ada..



SALE BESAR-BESARAN sampai LICIN STOK sepanjang DISEMBER 2016!!!



Produk Apa Yang Ada Y.E.S Tu?
🌼 Blouse SAARA Ariana RM30 (Net Price RM65)
🌼 Jubah SAARA Medina RM60 (Net Price RM89)
🌼 Jubah SAARA Lorea RM69 (Net Price RM129)
🌼 Jubah S.E.D.D RM70 (Net Price RM109)


Blouse Murah Bawah RM50, Blouse Wudhu' Friendly, Tunic Murah Malaysia
Blouse SAARA Ariana

Jubah Murah Malaysia, Jubah Murah Bawah RM100
Jubah SAARA Medina

Jubah SAARA Lorea Ombre

Jubah S.E.D.D


Masa YEAR END SALE (Y.E.S) ni lah boleh beli banyak2.. KENAPA??
🍁 Buat stok jual pada kawan2 @ keluarga;
🍁 Pakai sedondon raya tahun depan;
🍁 Untuk majlis2 yang perlu pakai sedondon (marhaban, majlis kahwin, majlis graduation, majlis sekolah etc.);
🍁 Buat koleksi baju pergi kerja tahun 2017;
🍁 Buat koleksi baju jalan2 cuti sekolah;

.
HARGA DIJAMIN MURAH SAMPAI TERMIMPI2 TAU..


Yang berminat tu tunggu apa lagi uollsss?? Stok dah makin susut & SGT2 LIMITEDJom PM MD laju2 atau komen atau whatsapp untuk book. Biar kami periksa stok dulu, kalau ada stok baru bayar! Siapa cepat dia dapat!!


SMS/WHATSAPP : 019.532.7438
SMS/WHATSAPP : 019.532.7438
SMS/WHATSAPP : 019.532.7438


Jangan Lupa Follow Untuk Update Terkini :-

Instagram : @pakaianmuslimahsaara
Page : Pakaian Muslimah SAARA Kajang/Bangi



You May Also Like

1 Shaklee Lovers Visit