Blogger templates

Wednesday, 1 February 2017

ANAK SIHAT, ANAK PINTAR!

ANAK SIHAT, ANAK PINTAR! | Sebagai ibu bapa, kita mesti mahukan anak2 kita membesar dengan sihat dan menjadi seorang yang genius atau bijak.  Sebenarnya kebijaksanaan si kecil boleh dipupuk sejak mereka kecil lagi. Ada beberapa kaedah untuk merangsang kebijaksanaan anak2 kita sejak kecil. Salah satunya ialah dengan MENINGKATKAN KESIHATAN mereka. 


Beberapa KAJIAN telah membuktikan bahawa tahap kesihatan anak yang tinggi dapat mempengaruhi pembelajarannya di sekolah. Kanak-kanak yang sihat akan aktif di sekolah. Tahap kesihatan yang baik juga dapat meningkatkan KEYAKINAN DIRI anak2 kita. Apabila tubuh badan anak2 kita SIHAT, maka mereka akan sentiasa CERGAS & BERSEMANGAT serta dapat memupuk sifat KEPIMPINAN dalam diri mereka.Justeru, tingkatkan kesihatan anak2 kita dengan amalan GAYA HIDUP yang sihat di samping memberikan MAKANAN YANG BERKHASIAT untuk si kecil. Namun tidak semua kanak2 gemar memakan makanan yang sihat dan berkhasiat untuk tubuh mereka. Para ibu perlu sentiasa kreatif dalam menyediakan hidangan untuk si kecil bagi menarik perhatian mereka untuk makan makanan berkhasiat. 


Ibu bapa juga disarankan supaya membekalkan SUPLEMEN khusus untuk anak2 demi memastikan kesihatan mereka sentiasa berada pada tahap optimum. Dan sudah semestinya juga tidak mudah untuk memujuk anak2 supaya menhambil vitamin kerana bagi mereka vitamin adalah sama seperti ubat yang rasanya tidaklah selazat gula2 mahupun coklat.


VITA-LEA® FOR CHILDREN

MULTIVITAMIN dengan formula serba baharu yang dicipta berteraskan kajian sains pemakanan yang telah dijalankan lebih 100 tahun. Ia bersandarkan panduan kepakaran para pakar pemakanan dan saintis penyelidik Shaklee. 

8 INFO MENARIK TENTANG VITA-LEA® FOR CHILDREN :-

  1. Mengandungi 19 nutrien penting untuk perkembangan sihat kanak-kanak.
  2. Menyediakan 150% nilai harian Vitamin D untuk kesihatan tulang dan gigi.
  3. Memberi 100% nilai harian Vitamin C.
  4. Meyediakan 8 jenis Vitamin B lengkap yang menyokong fungsi sebenar tubuh manusia.
  5. Berasaskan fitonutrien semulajadi.
  6. Manisan semulajadi (xylitol) yang tidak menyebabkan kaviti pada gigi.
  7. Kaya dengan sum,ber nutrien antioksidan.
  8. Diperkaya dengan buah oren, anggur, dan campuran perisa beri.Your Shaklee Health & Beauty Consultant,
MommyDiamonds 019.532.7438No comments:

Post a Comment

Labels

Advanced Joint Health Tablet Advertorial Affiliate Alfalfa Complex Anti-Aging B Complex Berpantang Cinch Energy Tea Mix Collagen Powder Cyst Depression Detox Energizing Soy Protein ESP GLA Complex Healthy Nutrition Healthy Recipes Info Sihat Kehamilan Kesihatan Kesihatan Kanak-Kanak Kuih Raya 2016 Lazada Lecithin Lifestyle Masalah Lemah Pundi Kencing Motherhood Journey My Pregnancy Journey NON-GMO Nutriferon Obesiti Omega Guard OsteMatrix Parenting Penuaan Performance Drink Personal Placenta Previa Postnatal Pregnancy Pregnancy Tips Prenatal Quotes & Motivations SAARA SAARA Aisyah SAARA Amani SAARA Ariana SAARA Lorea Ombre SAARA Medina Sakit Gigi SEDD Senggugut Set "Milk Booster" Shaklee Set Berpantang Shaklee Set Detox Shaklee Set Energy Booster Set Imune Booster Set Kecantikan Shaklee Set Kehamilan Set Kekal Langsing Set Kencing Tak Lawas Set Kesihatan Sendi Shaklee Set Kulit Cantik Set Mengandung Set Mighty 3 Gems Set Prenatal Set Ramadhan Set Senggugut Set Tenaga Shaklee Shaklee Effect Shaklee Issue Sistemik Lupus Eritematosus (SLE) Sustained Release Vita-C Plus Sustained Release Vita-C Plus™ (500mg) Tempahan Kuih Raya 2016 Tentang Shaklee Testimoni Testimoni Alfalfa Testimoni B Complex Testimoni Enfuselle Hydrating Moisturizer Testimoni ESP Testimoni GLA Complex Testimoni Set Alergik/Resdung Testimoni Set Berpantang Shaklee Testimoni Sustained Release Vita C Testimoni Vitamin C Testimoni Vivix Tip Keibubapaan Tip Penyusuan Tips & Info Kesihatan Tips Dan Petua Tips Kesihatan TIPS RUMAHTANGGA TTC TTCians Vita E Complex Vita-Lea For Children Vitamin E Complex Vivix Vivix®

Copyright © RosmizaAli.Com™ Made with ❤ by azhafizah.com