PEN PEMUTIH GIGI BY RZN BEAUTY

by - 1:36:00 pm

PEN PEMUTIH GIGI BY RZN BEAUTY | "Waaahhh! Cantiknya kulit kakak!!! Putih cerah, gebu gebas, glowing-glowing gitu!! Tapiiiii Gigi tu... Erksss.. Tidakkkkk!!!"...Haaa, inilah ayat yang MD serem sangat kalau orang tegur.. Ahahaha! Kata health & beauty consultant.. Badan dah sihat, kulit cantik, sihat berseri.. Kemain lah kan orang pandang perahsantan persis Nora Danish.. Sekali bila sengih ohmaiiii! Gigi 'emas' kauuuu.. Pengsan 12 jam orang tengok.. -.-||


To be honest, MD memang ada masalah gigi 'emas' ni.. Kalau emas betul bagus jugak, boleh cabut pi gadai.. Kah! Tapi ni emas bagi free pon orang tak nak.. Ahahaha! Gelak pasrahhhh.. -.-# Lama MD mencari solusi kepada permasalah MD ni tau.. Nak pergi buat rawatan bleaching kat klinik gigi, mahal.. Mak belum mampu.. Sobs! Tapi adalah tersenarai jugak dalam VB.. Kihkih!


Kesabaran mencari penyelesaian akhirnya terbalas bila salah seorang relative MD kenalkan MD dengan satu produk ni. Harga pula tersangatlah mampu milik.. Itulah dia PEN PEMUTIH GIGI BY RZN BEAUTY! Wahhh!! Apa lagi khonnn, umpama orang mengantuk disorongkan bantal la uolls.. Kecik tapak tangan, nyiru hamba tadahkan.. Gitttuuuu..



KANDUNGAN DALAM PEN PEMUTIH GIGI BY RZN BEAUTY
✔Deionized Water

✔ Non - Peroxide
✔ Glycerin
✔ Potassium Sorbate
✔ Polysorbate 20
✔ Triethanolamine 
✔ Carbomer
✔ EDTA   
   


CARA PENGGUNAAN PEN PEMUTIH GIGI BY RZN BEAUTY
  1. Buka penutup atas yang ada berus.
  2. Putar bahagian bawah (perlahan-lahan) sampai gel naik ke berus.
  3. Sapukan berus pada gigi sambil senyum dan biarkan 30 saat untuk kering.
  4. Selepas 60 saat, tutup mulut dan boleh buat kerja macam biasa.
  5. Jangan makan dan minum dalam tempoh 30 minit.
  6. Selepas 30 minit, kumur-kumur dan boleh makan dan minum.


TESTIMONI
Berikut ni adalah testimoni dari MD sendiri ye.. Mohon jangan kecam sis tau.. Badan dah sihat, kulit dah cantik, tapi tang gigi ohmaiiii! Pengsan 12 jam orang yang menengok.. Eh, tu dulu ye.. Haaa, sekarang ni tidak lagi.. Gigi dah makin putih.. Barulah lebih confident nak senyum.. 


Ni testimoni after sebulan penggunaan ye adik kakak.. Tapi kesan dia MD mula perasan pada minggu kedua penggunaan lagi. MD sapu 2 kali sehari.. Pagi sekali, malam sekali. Berbeza kan? So jika korang ada masalah gigi kuning tu, MD sarankan sangat2 supaya korang guna PEN PEMUTIH GIGI BY RZN BEAUTY ni. Boleh direct whatsapp MD.. Harga?? Tak mahal pon.. Tersangatlah mampu milik.. 


SEMENANJUNG : RM38
SABAH/SARAWAK : RM40

Klik je terus link kat bawah ni untuk order:-


You May Also Like

0 Shaklee Lovers Visit