HELLO WEDNESDAY!

by - 11:39:00 am

HELLO WEDNESDAY! | Assalamualaikum. Hari ni posting santai2 je. Sambil2 mencari ilham ni buka blog japlah post something. Dari duk terperam tak berupdate. Ada beberapa hutang review belum sempat nak tulis. Belum time lagi nakreview sebab still dalam tempoh mencuba & experiencing the product. Harap tiada yang berkata2 di belakang, .."hai update personal story macam ni sempat pulak. Job yang orang bagi tak sempat. Amboiiii..."


MD kalau bab job review ni memang ambil masa sikit. First MD kena cuba dulu produk yang nak direview tu. Kena alami sendiri dulu kesan atau kelainannya. And nak experience semua tu bukan sehari ko try, terus review, "Wah! Daebaklah produk ni. Memang bestlah. Rugi tak cuba.. Bla bla bla..".. No! No! No! MD bukan jenis buat review fake sebegitu. Puji melambung2 ke bulan bintang kejora. Walhal, sendiri pon belum betul2 dapat rasa kesan sebenar. Aiyooo! Tak baik menipu anak2..


So harap pihak client faham & dapat bersabar ye. MD masih dalam tempoh mencuba dan merasai resultnya. In Shaa Allah MD akan review soon.


So as for today sajalah tulis2 dulu sikit bagi warm up. Nak hasilkan penulisan yang boleh tarik orang untuk baca bukan mudah awok. Kalau sehari ko skip menulis, sebulan otak ko buntu tak tau nak start dari mana. Betapa perlunya menulis setiap hari. ^_^"



Tepek video MOANA seketoi.  Lagu ni anakanda #PuteraSoleh ku suka bebenor. Nak bagi diam sementara nak pakaikan pampers, pasang dulu lagu ni. Nak bagi makan, pasang dulu lagu ni. Bertenang lah sekejap. Habis ja lagu, bertebaranlah dirinya buat aktiviti meyepahkan istana.. Ahahaha!


Ibunya pon macamdah terbejangkit suka dengan lagu ni. Membangkitkan semangat sebenarnya kalau faham cerita MOANA ni. Selagi tak cuba keluar & explore apa yang ada di luar sana, kita tak akan pernah tahu apa yang menanti kita. So nak tau, keluarlah! Explore! Jangan terlalu selesa dengan zon keselesaan kita sekarang. Entah2 di luar sana laaaaagiiii banyak yang lebih selesa yang kita boleh kecapi.


Let's explore the journey of life! Xoxo!



You May Also Like

0 Shaklee Lovers Visit