SHAKLEEBABY™ : TERBARU DI SHAKLEE

by - 9:29:00 pm

SHAKLEEBABY™ : TERBARU DI SHAKLEE Shakleebaby™ memahami keperluan bayi anda dan hanya menggunakan bahan-bahan yang SELAMAT, LEMBUT dan ORGANIK untuk menghasilkan produk penjagaan kulit terbaik untuk si manja anda.


Di dalam set Shakleebaby™ ini, terdapat 3 rangkaian produk iaitu Shakleebaby Gentle Wash, Shakleebaby Soothing Lotion, dan Shakleebaby Massage Oil.


Shakleebaby Gentle Wash 

Menjadikan Masa Mandi Selamat Dan Menyeronokkan. Mengandungi chamomile, lavender, dan aloe vera organik, mandian yang lembut ini mententeramkan, menenangkan dan melegakan kulit. Ianya tidak menimbulkan alahan, memounyai pH yang seimbang, dan diuji untuk sensitiviti, sememangnya sesuai untuk mandian yang penuh dengan kasih sayang untuk kulit yang lebih lembut.


Shakleebaby Soothing Lotion


Lembut Secara Semulajadi Untuk Kulit Sensitif


Kekalkan pipi gebu si manja dan kelembapan jari-jemarinya dengan losyen yang lembut ini. Ianya mengandungi chamomile, lavender, minyak rosemary, minyak vanila, minyak biji bunga matahari, minyak biji jojoba dan shea butter organik.


Shakleebaby Massage Oil

Campuran Organik Yang Menenangkan

Minyak urut yang sangat lembut ini sememangnya sempurna untuk mengurut bayi anda pada bila-bila masa atau pun untuk digunakan sebagai pelembap selepas mandian. Mengandungi minyak biji matahari, lavender, dan chamomile, ia memberikan sentuhan yang lembut dan penuh kasih sayang untuk bayi anda.


Keistimewaan ShakleeStok sudah pun berada di pasaran Malaysia bermula 20 November 2017! Istimewanya, ia didatangkan  sekali dalam pakej dengan PERCUMA Hello Shakleebaby Plush Microfiber Towel dan Handy Baby Toiletrie Bag yang sangat eksklusif. 


Your  Health & Beauty Consultant 
KekZa Manis | 019-5327438

You May Also Like

0 Shaklee Lovers Visit