LONG TIME

by - 2:08:00 pm

LONG TIME | Assalamualaikum. Alahaiii, lamanya tak jenguk blog. Jangankan kata blog, pesbuk, page, segala2 social media yang ku punya semua sendu lately. Bermula dari balik kampung last month la ni. Sebulan weyh KekZa mu berhip2 horey kat kampung. Terus lupa diri. Kerja ke mana, apa pon tak tau ke mana dah. Ahahaha!

So ya. Antara pro & cons seorang KekZaManis bila balik kampung. Best balik kampung. Dia punya tenang, damai, aman, sentosa, bikin ku relax sungguhti. Dia punya relax tu sampaikan malas nak mengadap dunia lagho di laman sosial sendiri. 

Tapi bab aktiviti harian tu memang takdelah relax mana. I am super busy sampai la ni. Busy apa pon tak tau. I am so exhausted. Sungguh weyh. Tak tipu. Masuk hari ni, dah seminggu dah back to my home sweet home. Still berbaki rasa exhausted tu. Aiyoyo! Semoga cepat2lah segala kepenatan ni berlalu. 

Sebenarnya tak tau nak cerita apa. Menjadilah satu entri yang aku pon tak tau apa motip ni. Hahaha! Saja cuba warm up balik skill menulis. Walaupon hasil tulisan kali ni ku rasakan totally junk. Alaaa, cepatlah hilang penat. Cepat2lah mood datang balik.


Sebelum karangan menjadi semakin hambar & parah, ada baiknya ku stop dulu. 


Nah! Hiasan setepek. 

Nikmatilah panorama seorang KekZaManis di zaman kelam dan legam iniiii.. Ahahahha!


Kbai! Assalamualaikum. Xoxo!







You May Also Like

0 Shaklee Lovers Visit

Follow My IG