TAWARAN ISTIMEWA BERSEMPENA PELANCARAN SHAKLEE YOUTH SKINCARE

TAWARAN ISTIMEWA BERSEMPENA PELANCARAN SHAKLEE YOUTH SKINCARE | Alhamdulillah, akhirnya hari yang ditunggu-tunggu kini telah pun tiba. Hari ini bersamaan 1 MAC 2018, satu lagi produk penjagaan kulit wajah dari Shaklee iaitu rangkaian produk penjagaan wajah YOUTH telah pun dilancarkan.

Bersempena dengan bulan pelancaran YOUTH bulan ini, Shaklee telah menyediakan TAWARAN ISTIMEWA kepada semua yang menjadi antara yang terawal membeli set penjagaan wajah YOUTH Shaklee.

Saya tahu, ramai yang teruja dan tak sabar bila dengar perkataan tawaran istimewa ni kan? Nak tahu apa tawaran yang disediakan? Jom sambung scroll ke bawah! ^^,

TAWARAN ISTIMEWA BERSEMPENA PELANCARAN YOUTH SKINCARE!

YOUTH Intensive Treatment & Repair Set (Full Set)

Ada 6 produk termasuk 1 produk PERCUMA iaitu :


Harga Retail : RM1776.48
Harga Promosi : RM1338.25


Jimat banyak kan kalau beli full set ni? Eh, belum habis lagi ni tau. Ada banyak lagi penjimatan yang anda akan dapat jika membeli Set Intensive & Repair YOUTH pada bulan ini. 

Apa yang anda akan dapat ialah :
  1. PERCUMA Keahlian Shaklee (Worth RM80)
  2. PERCUMA Radiance C+E (worth RM437.25)
  3. PERCUMA Penghantaran Ke Seluruh Malaysia
  4. PERCUMA 2 Way YOUTH Magnifying Mirror
  5. PERCUMA YOUTH Special Bag (Worth RM100++)
  6. PERCUMA Pamplet Info & Panduan Penggunaan Produk (BM/BI)
  7. CASHBACK RM47

Banyak kan benda FREE? Siap dapat casback lagi. Penjimatan keseluruhan hampir RM1000! 

Tapiiiii..... Anda sebenarnya boleh terus dapat harga ahli yang jauh lebih jimat untuk full set skincare YOUTH ni tau. Bagaimana caranya? Berminat nak tahu? Boleh terus berhubung dengan saya secara terus melalui whatsapp untuk fast respond. Nombor whatsapp ada disediakan di akhir entri ini.

Pssst! Special Bag YOUTH tu hanya diberi secara percuma untuk bulan pelancaran ni sahaja tau. Lepas ni dah tak dapat dah. Lagi satu Radiance C+E tu pun diberi percuma hanya untuk bulan ini sahaja. Lepas ni kena beli asing-asing. 


YOUTH Starter Set (Set Basic)

Untuk Set Basic, hanya ada 4 produk sahaja iaitu :

Harga Retail : RM901.00


Anda juga akan mendapat :
  1. PERCUMA Penghantaran Ke Seluruh Malaysia
  2. PERCUMA 2 Way YOUTH Magnifying Mirror
  3. PERCUMA Pamplet Info & Panduan Penggunaan Produk (BM/BI)


Untuk Starter Set ni tak ada cashback ye. Tapiiii! Ada caranya kalau anda nak dapatkan cashback sekaligus dapat harga ahli.

Caranya mudah saja. Anda hanya perlu add-on  mana-mana salah satu produk Shaklee yang lain untuk genapkan syarat pembelian bagi melayakkan anda mendapat FREE Membership. Contohnya boleh add-on 1 botol VITAMIN C then anda terus layak mendapat pulangan tunai beserta harga ahli yang jauh lebih murah seumur hidup! Mudah bukan?

Jadi apa tunggu lagi? Dapatkan set pilihan anda segera sementara promosi dan sementara stok masih ada! Hubungi saya untuk lebih maklumat tentang YOUTH Skincare atau untuk pembelian..^_^



13 comments

  1. Boleh tahan harga dia ye kekza. Setanding dengan kualiti produk tu kan.

    ReplyDelete
  2. Marsha pun plan nak cuba set Youth ni....testimoni yang kwn-kwn guna memang best

    ReplyDelete
  3. Pernah makan produk Shaklee tapi x pernah tau pasal set skincare ni. Menarik juga ya. Nak cuba lah.


    www.liahasty.com

    ReplyDelete
  4. Buntang mata nengok harga. Tapi kalau berbaloi dengan harga tak salah melabur kan.

    ReplyDelete
  5. Produk Youth Skincare baharu.. Menarik ni ... Tunggu habis yg guna ni.. Boleh cuba nnt

    ReplyDelete
  6. Menarik juga tengok produk terbaru dari Shaklee nie..

    ReplyDelete
  7. 1 set ni berapa lama tempoh penggunaan...

    ReplyDelete
  8. Menarik plak Sal tengok skincare Shaklee..harus menabung ni ...

    ReplyDelete