MONEY MAGNET VISUALIZATION !

MONEY MAGNET VISUALIZATION.. | Alhamdulillah, baru selesai kelas with founder Spectacular Master Nana Macarona malam ni.

Masha Allah kalau dah kelas dengan MNM ni tak pernah tak best.

Tengah mengantuk boleh terus bangun dengan fresh & bersemangat! Tengah blank tak tau apa lagi nak buat untuk skor target, boleh tetiba mencurah2 idea ke ladang gandum..

Kelas MONEY MAGNET VISUALIZATION malam ni memang best gila!

Rasa macam wah! Banyaknya duit aku! Kayanya aku!πŸ’°πŸ’°

Maybe ada yang baca post ni nampak macam gila duitnya perempuan ni. Gila hartanya. Materialistiknya! Duniawinya!😏

Tak kisahlah korang nak fikir macamana.

Hakikatnya banyakkk kita boleh buat bila kita ada banyak duit.

Banyak manfaat kita boleh beri bila kita ada banyak duit..

Banyak urusan kita boleh selesai dengan mudah bila kita banyak duit..

Pendek kata, hidup kita akan lebih tenang & bahagia bila kita banyak duit..

Dannn tak mustahil langsung untuk kita punyai banyak duit..

Dalam kelas MONEY MAGNET VISUALIZATION tadi Master Nana dah ajar proven technique untuk tarik duit datang kepada kita dengan baaanyakkk!

Tak sabar nak apply sungguh2.

Tapi belum apply pon dah rasa banyakkk gila dah duit aku  ni! 

“Ya Allah terima kasih limpahkan Rosmiza Ali dengan duit yang banyakkkk melimpah ruah masuk ke dalam akaunnya setiap hari tanpa gagal..” - Aminn

Alhamdulillah ya Allah! Aku bersyukur kepada Engkau ya Allah..❤️

Okay, OT malam ni.

Nak apply tips & teknik yang baru dapat dalam kelas MONEY MAGNET VISUALIZATION tadi..πŸ’ͺ🏼

Goodnight korang!😘

Btw, if ada yang nak join Kekza jadi money machine, money magnet, & jana income sebanyak mana yang korang mahu, boleh whatsapp Kekza okay..

Boleh terus join MONEY MACHINE PROJECT sekali next month sementara penyertaan masih dibuka.. 

Jom!πŸ’ͺ🏼πŸ”₯

Click je link ni πŸ‘‡πŸΌ

#SpectacularByMNM #MoneyMagnetVisualization #MMPSpectacular

Read More

YOUTH RESTORING EYE TREATMENT IS COMING SOON !!!

YOUTH  RESTORING EYE TREATMENT IS COMING SOON !!! | Hai korang! Selamat petang! Hari ni Kekza ada beberapa good news nak share dengan koramg. First! Shaklee bakal bawa masuk item terbaru dari rangkaian Youth skincare iaitu RESTORING EYE TREATMENT!


Kekza tau ramai yang tertunggu2 menda ni kan?

Khusus yang ada masalah eyebag, dark circle bawah mata, mata panda, kedut penuaan sekitar mata, etc2, dan semua pencinta Youth Skincare, jangan lupa lengkapkan set skincare korang dengan Restoring Eye Treatment ni okay!πŸ˜‰



Coming very soon..

Stay tune!😘❤️

Nak book terus pun boleh. Whatsapp je Kekza okay!



Click link ni πŸ‘‡πŸΌ

Your Friendly Shaklee
Independent Distributor
019-5327438

✨ Postage Setiap Hari (kecuali cuti umum)
✨ COD Kajang/Bangi/Putrajaya 


#kekzabeauty #shakleekajang #shakleebangi #shakleeputrajaya #shakleeselangor #shakleemalaysia #SpectacularByMNM

Read More

SAYA ADA ECZEMA, BOLEH KE PAKAI YOUTH SKINCARE ??

SAYA ADA ECZEMA, BOLEH KE PAKAI YOUTH SKINCARE ?? | Semalam dapat pertanyaan tentang Youth SkincareSesuai ke tak kalau orang yang ada masalah kulit seperti ECZEMA untuk guna Youth Skincare ni?😊



Sejujurnya Kekza belum pernah ada customer Youth yang ada masalah eczema ni.

So far setakat ni yang Kekza consult yang ada masalah kulit berjerawat teruk, dark spot, liang pori besar, parut degil, etc.

So Kekza refer dengan  kawan2 Spectacular lain yang mungkin ada customer atau mereke sendiri yang ada masalah eczema yang guna skincare Youth.

Ada sorang ni suami dia ada masalah PSORIASIS which skin irritation dia lebih tinggi compared to ECZEMA.

Alhamdulillah, suami dia memang pengguna Youth Skincare even until sekarang pun. And the result is so amazing!😍

Memang ketara sangat dia punya skin improvement.

Kalau sebelum ni kulit dia kering kemerahan, amazingly dengan penggunaan Youth Skincare secara konsisten and dengan pengambilan beberapa suplemen yang diamalkan, & of course dengan izin Allah, sekarang kulit dia much more better than before.

✅ Kulit dah makin sihat !
✅ Tona pun dah makin sekata !
✅ Radang kulit akibat psoriasis pon dah makin berkurang !

Alhamdulillah..❤️


So menjawab kepada soalan tentang ECZEMA sesuai ke tak dengan Youth Skincare ni, I may say YES! Sangat sesuai. In Shaa Allah..😊

Kalau orang psoriasis pon boleh pakai, means tak ada sebab orang yang ada Eczema tak boleh pakai.

No worries, Youth Skincare ni bebas dari 1500 bahan kimia merbahaya! Selamat untuk semua jenis kulit!

Sesuai untuk semua golongan jugak. Baik lelaki mahupun perempuan, semua boleh guna.😘

So if ada yang selama ni ada masalah kulit yang sensitif, dah cuba macam2 jenis skincare tapi masih belum jumpa yang betul2 sesuai dengan kulit sensitif korang..

Apa kata korang cuba bertukar kepada Youth Skincare pulak. Who knows, inilah dia solusi kepada masalah kulit korang..☺️

If nak cuba, boleh direct whatsapp Kekza okay! Nak Kekza COD pon boleh, tak ada masalah..


Click link ni πŸ‘‡πŸΌ

Your Friendly Shaklee
Independent Distributor
019-5327438

✨ Postage Setiap Hari (kecuali cuti umum)
✨ COD Kajang/Bangi/Putrajaya 

#kekzabeauty #shakleekajang #shakleebangi #shakleeputrajaya #shakleeselangor #shakleemalaysia #SpectacularByMNM

Read More

YOUR FRIENDLY SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR HERE !

YOUR FRIENDLY SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR HERE ! | Hai korang! Selamat petang! Maybe ada yang belum kenal Kekza. Atau baru first time jumpa blog kekza ni. So let me introduce myself.

Nama penuh Kekza ialah Rosmiza Binti Ali. Lebih mesra dengn panggilan Kekza di laman2 sosial Kekza termasuk facebook, instagram, dan blog. Kekza adalah seorang Pengedar Sah Shaklee Malaysia yang sangat aktif dan komited dalam membantu semua orang untuk dapatkan kesihatan yang lebih baik dengan pengambilan produk2  Shaklee.


So korang boleh contact Kekza anytime if ada apa2 nak order or nak tanya tentang Shaklee. Jangan malu2 tau.

Untuk area Kajang/Bangi/Putrajaya Kekza boleh personal delivery untuk korang. Untuk luar kawasan, boleh postage. Kekza ada buat daily postage untuk korang.

Ada tak yang belum pernah ambil apa2 suplemen & tak pasti nak dapatkan supplemen yang mana satu untuk keperluan tubuh korang?

Kekza highly suggest TOP 10 SHAKLEE BEST SELLER di bawah ni :

♥️ VIVIX - untuk kesihatan menyeluruh
♥️ ESP -  untuk tenaga, tahan kenyang, milkbooster
♥️ OMEGA GUARD - untuk kurus, bantu minda lebih fokus, kolestrol
♥️ VITA-C PLUS - untuk kulit cantik, imunisasi
♥️ OSTEMATRIX - sumber kalsium, bantu lawas, bantu atasi kejang otot, sakit badan, tidur lena
♥️ ALFALFA COMPLEX - kacip fatimah utk wanita, milkbooster, agen detox semulajadi
♥️ VITA E COMPLEX - kulit cantik, kesuburan lelaki
♥️ VITA-LEA IRON FORMULA - multivitamin, tenaga, bantu naikkan bacaan hemoglobin
♥️ LECITHIN - untuk kurus, kesihatan minda
♥️ COLLAGEN - utk kulit cantik, kesihatan sendi

For those yang mencari atau berminat untuk mendapatkan produk2 Shaklee & nak cuba consume produk2 Shaklee, tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah korang, boleh direct whatsapp Kekza untuk Kekza bantu berikan guide sebaiknya okay!πŸ˜‰

Exclusive consultation of course hanya akan diberikan istimewa untuk customer kesayangan Kekza!😊

So ada apa2 nak tanya? Boleh terus click link ni kπŸ‘‡πŸΌ

Rosmiza Ali
Your Friendly Shaklee
Independent Distributor
019-5327438

✨ Postage Setiap Hari (kecuali cuti umum)
✨ COD Kajang/Bangi/Putrajaya 

#kekzabeauty #shakleekajang #shakleebangi #shakleeputrajaya #shakleeselangor #shakleemalaysia #SpectacularByMNM

Read More

YOUTH SKINCARE MAKING AN APPEARANCE IN HIJABISTA MAGAZINE !!!

YOUTH SKINCARE MAKING AN APPEARANCE  IN HIJABISTA MAGAZINE !!! | Hai semua! Selamat petang.. Just to inform.. Rangkaian penjagaan kulit wajah Shaklee iaitu Youth Skincare kini dalam majalah!πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ



Jangan lupa dapatkan MAJALAH HIJABISTA Edisi Okt-Dis 2018 untuk ketahui perkongsian dari pengguna2 Youth Skincare sendiri!

Jangan lupa juga grab offer Youth Skincare bulan ini di @kekzabeauty!

Untuk lebih maklumat lanjut, boleh direct whatsapp kekza ye.

Like & Follow untuk update terkini promosi dan sebagainya..

🌿IG : KEKZABEAUTY

#YouthSkincare
#Hijabista #Hijabista2018
#kekzabeauty

Read More

OSTEMATRIX LEBIH DARI SEKADAR KALSIUM

OSTEMATRIX LEBIH DARI SEKADAR KALSIUM | Assalamualaikum. Hai korang! Okay hari ni Kekza nak share dengan korang semua salah satu suplemen kegemaran Kekza dari Shaklee.

Suplemen tu tak lain tak bukan adalah OSTEMATRIX! Kalau korang nak tau, Kekza ada banyak suplemen favourite dari Shaklee ni tau. Dannn OsteMatrix ni adalah salah satu daripadanya.


OsteMatrix atau lebih dikenali sebagai suplemen kalsium ni memang semua orang suka & semua orang perlu ambil.

Kekza suka sangat OsteMatrix ni sebab Kekza sendiri dah rasai sendiri effectnya pada kesihatan tubuh Kekza. Antara kesannya pada diri Kekza ialah :
  • Sembelit berkurang
  • Sakit & sengal2 badan hilang
  • Tidur malam lebih lena
  • Bangun pagi lebih segar
  • Migrain/sakit kepala makin berkurang

Alhamdulillah, dengan izin Allah asbab pengambilan OSTEMATRIX ni kesihatan Kekza dari segi yang Kekza mention kat atas tadi semakin improve.

So korang should try this supplement if korang ada apa2 masalah yang berkaitan atau yang lebih kurang sama macam yang Kekza hadapi.

Bagi yang tak minum susu atau jenis pemalas nak minum susu (seperti daku πŸ™ˆ) korang pun patut ambil OsteMatrix ni jugak sebagai sumber kalsium untuk tubuh korang.

Jangan biar tubuh kita lack of calcium kalau tak nak risiko tulang rapuh atau osteoporosis.

Perlu korang tahu bahawa OsteMatrix ni lebih dari sekadar Kalsium. Ia mengandungi beberapa zat mineral lain yang mana setiap mineral tersebut memainkan peranan dalam membantu fungsi dan keberkesanan penyerapan Kalsium ke dalam tubuh kita.




Siapa yang disarankan untuk mengambil Ostematrix?

  1. Tak suka minum susu
  2. Ada masalah sembelit
  3. Selalu sakit2 sendi
  4. Sering rasa letih/lesu
  5. Kerap kejang otot
  6. Kerap rasa kebas atau sakit2 badan
  7. Sukar tidur malam
  8. Ibu menyusu untuk meningkatkan pengeluaran susu badan
  9. Ibu hamil untuk keperluan kalsium sepanjang kehamilan
  10. Warga emas

Dannn ramai lagi!

Kekza belanja sekali video testimoni dari salah seorang pengguna OsteMatrix dan testimoni2 pengguna lain kat sini..






PROMOSI SEPTEMBER 2018!

Sekarang ni memang waktu terbaik kalau korang baru nak cuba ambil Ostematrix buat pertama kali. Sebab OsteMatrix bulan ni tengah promotion.

Setiap pembelian 3 botol OsteMatrix bulan ni, korang akan mendapat potongan harga sehingga 5%! Banyak tu tau. Memang jimat sangat kalau korang grab offer bulan ni. Nak lagi jimat, korang boleh share order dengan kawan2 lain. Jimat postage sekali.

Untuk pencinta setia Ostematrix pun inilah bulannya kalau korang nak buat stok kalsium korang kat rumah. Borong sementara tengah murah. >_<

Setiap pembelian sebarang set promosi Shaklee atau mana2 Set Kesihatan/Kecantikan Shaklee dengan Kekza, korang akan menerima FREE GIFTS dan FREE CONSULTATION seumur hidup. Kacaulah Kekza bila2 masa korang nak if ada apa2 pertanyaan dan kemusykilan tentang produk2 Shaklee yang korang perlukan. Tapi exklusif untuk customer2 Kekza je tau. So korang kenalah jadi cutomer Kekza dulu! ;)


Nak tau lebih details, boleh direct whatsapp Kekza okay?πŸ˜‰

Click link ni:
http://www.wasap.my/60195327438


✨ Postage Setiap Hari (kecuali cuti umum)
✨ COD Kajang/Bangi/Putrajaya


Rosmiza Ali @ Kekza manis
Your Friendly Shaklee
Independent Distributor
019-5327438


Read More

SHAKLEEBABY CLEARANCE HOT DEAL - BELI 1 PERCUMA 1 !!!

SHAKLEEBABY CLEARANCE HOT DEAL - BELI 1 PERCUMA 1 !!! | Assalamualaikum.. Hai korang! Hari ni Kekza just nak share tentang produk penjagaan kulit khas untuk bayi keluaran Shaklee yang tengah promo sekarang ni iaitu Shakleebaby Set.


Di dalam setiap Shakleebaby Set mengandungi:



  1. Gentle Wash x 1
  2. Soothing Lotion x 1
  3. Massage Oil x 1
  4. Plush Microfiber Towel x 1
  5. Handy Baby Toiletry Bag x1

Terma dan syarat:


  • Promosi bermula dari 1 - 30 September 2018.
  • Sementara stok masih ada.

Nak lebih jimat? Boleh share order dengan saudara mara atau kawan ofis. So sorang hanya perlu bayar tak sampai RM200 pun untuk satu Set Shakleebaby ni..

Jom dapatkannya hari ini! Untuk pertanyaan dan pembelian, boleh hubungi Kekza di SINI


Read More

SHAKLEEBABY - RANGKAIAN PRODUK PENJAGAAN KULIT KHUSUS UNTUK BAYI

SHAKLEEBABY - RANGKAIAN PRODUK PENJAGAAN KULIT KHUSUS UNTUK BAYI | Shakleebaby memahami keperluan bayi anda dan hanya menggunakan bahan-bahan yang SELAMAT, LEMBUT dan ORGANIK untuk menghasilkan produk penjagaan kulit terbaik untuk si manja anda.


Keistimewaan Shaklee 
 

Apa Yang Terdapat Di Dalam Setiap Set Shakleebaby?

Kegunaan Set Shakleebaby

Di dalam setiap Set Shakleebaby ini didatangkan bersama-sama dengan 1 x Plush Microfiber Towel dan 1 x Handy Baby Toiletry Bag secara PERCUMA!


Set Shakleebaby ini juga sesuai dijadikan hadiah kepada ibu baru lepas bersalin!

Untuk mendapatkannya, boleh berhubung secara terus dengan Kekza melalui mana2 medium di SINI. ^_^


Read More