TO A BRIGHTER SKIN & FLAWLESS YOU..

TO A BRIGHTER SKIN & FLAWLESS YOU.. | Pssst korang! Ni Kekza nak share rahsia untuk KULIT CERAH, BEBAS JERAWAT, & FLAWLESS dengan korang semua.


Rahsianya adalah SET AURA JELITA! Dalam set ni ada 3 items iaitu :

πŸ¦„ Sustained Release Vita-C Plus

Set paling bajet, paling recommended, paling terbaik untuk korang yang baru nak cuba2 Youth Skincare & Vitamin C Shaklee.

Gabungan produk dalam set ni sangatlah SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT yang mana akan membantu :

πŸ”° Mencerahkan kulit
πŸ”° Mengurangkan jerawat
πŸ”° Memudarkan parut
πŸ”° Mengecilkan liang pori
πŸ”° Mengurangkan blackhead dan white head

So, kalau korang nak skincare + supplement yang complete for your skin health, Kekza akan definitely suggest you SET AURA JELITA ni.

Harga terbabas mampu milik i tell ya..😍 Sebab bulan ni VITAMIN C & YOUTH dua2 tengah promo.

So silalah grab sekarang! Whatsapp Kekza untuk sambar harga kasih sayang dari @kekzabeauty !😘



Ask for more details here!πŸ‘‡πŸΌ

Your Friendly Shaklee
Independent Distributor
πŸ“²0195327438

✨ Postage Setiap Hari (kecuali cuti umum)
✨ COD Kajang/Bangi/Putrajaya/Sekitar KL


#kekzabeauty #ShakleeByKekza #ShakleeMalaysia #SpectacularByMNM
Read More

THE ULTIMATE FACE OFF – YOUTH NATURAL SKINCARE !

THE ULTIMATE FACE OFF – YOUTH NATURAL SKINCARE ! | YOUTH merupakan rangkaian skincare daripada Shaklee yang memfokuskan untuk MEMBANTU ANDA KELIHATAN JAUH LEBIH MUDA BERBANDING USIA.
Antara yang dijanjikan oleh produk ini ialah :

🌷MEMPERBAIKI TONA & TEKSTUR KULIT 
🌷MENAIKKAN SERI WAJAH 
🌷MENGURANGKAN KEDUTAN PADA WAJAH 
🌷MENGEMBALIKAN KEANJALAN KULIT 
🌷MEMUDARKAN PIGMENTASI 
🌷MENGECILKAN LIANG-LIANG PORI 
🌷KULIT KELIHATAN LEBIH MUDA 

Kesan penggunaan YOUTH SKINCARE ini adalah sangat cepat walaupun ianya bebas daripada 1500 bahan kimia yang merbahaya.

Istimewanya, setiap produk di dalam rangkaian YOUTH SKINCARE ini dihasilkan daripada vitamin-vitamin ANTI-PENUAAN dan POLIFENOL.

RANGKAIAN PRODUK YOUTH :

— Membersihkan kulit wajah serta turut bertindak sebagai makeup remover untuk mekap yang ringan atau sederhana.

— Menanggalkan sel kulit mati, melembapkan kulit dan membekalkan nutrisi pada kulit


— Menjana dan memperbaharui kulit pada peringkat sel untuk kulit yang lebih muda berseri

— Melindungi kulit daripada sinar matahari (UVA/UVB), menyuburkan dan melembapkan kulit. Bila pakai pelembap ni dia akan beri efek GLOWING pada kulit

— Menyokong proses pembaharuan sel kulit semasa tidur agar kulit nampak lebih muda, halus dan berseri


— Menggebukan, mencerahkan dan mengurangkan garisan halus, kedutan, pigmentsi, menambahbaik struktur kulit serta menyekatakan tona wajah

— Diformulasi khusus untuk mengembalikan, mengurangkan, & menyegarkan mata. Dengan kandungan Peptide Blend yang merangsang penghasilan kolagen semulajadi kulit di bawah mata.



Pssst! Grab FREE GIFT Limited Edition Travel Bag  YOUTH bulan ni tau. 
Macamana nak dapatkannya? Meh whatsapp Kekza..😘



Ask for more details here!πŸ‘‡πŸΌ

Your Friendly Shaklee
Independent Distributor
πŸ“²0195327438

✨ Postage Setiap Hari (kecuali cuti umum)
✨ COD Kajang/Bangi/Putrajaya/Sekitar KL


#kekzabeauty #ShakleeByKekza #ShakleeMalaysia #SpectacularByMNM
Read More

PELUANG JANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE !

PELUANG JANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE ! | Nak menjana pendapatan sampingan dengan Shaklee business? RM500, RM1000, RM3000? Dalam Shaklee semua tu possibble!


You decide berapa yang uoll nak, then we will plan & work for it!πŸ’ͺ🏼

ADA CIRI-CIRI DI BAWAH ?
  • Komited
  • Berusaha
  • Willing To Learn
  • Willing To Success!

Jom join team Kekza!😎 In Shaa Allah dalam team Kekza nobody left behind. Kekza takkan benarkan korang join tanpa dapat apa2 pulangan.πŸ˜™

✔️Korang pemalu?
✔️Tak konfiden?
✔️Tak pernah buat bisnes?
✔️Tak tau nak mula?
✔️Tak pandai nak buat ayat copywriting?
✔️Tak pandai nak self branding?
✔️Tak pandai nak buat poster?
✔️Tak berani nak shoot video?
✔️Tak tau nak buat sales langsung?

It’s okay! Don’t worry! I’m here to help.  Kita start from Zero & sama2 jadi Hero!


OCTOBER INTAKE NOW OPEN ‼️

Serius nak berbisnes & perlukan bimbingan untuk berjaya dalam bisnes Shaklee? Boleh whatsapp Kekza terus untuk join team.😘

SEATS ADALAH TERHAD!




Ask for more details here!πŸ‘‡πŸΌ

Your Most wanted
Shaklee Business Leader
πŸ“²0195327438



#kekzabeauty #ShakleeByKekza #ShakleeMalaysia #SpectacularByMNM
Read More

PROMOSI HEBAT OKTOBER - VITAMIN C !!!

PROMOSI HEBAT OKTOBER - VITAMIN C !!! | Okay, sepanjang Oktober ni kita ada PROMOSI HEBAT untuk produk kesukaan semua orang iaitu VITAMIN C !


VITAMIN C ni kalau korang nak tau adalah suplemen kegemaran nombor 1 Kekza tau. Sebab ia sangat2 membantu menambahbaik tahap kesihatan Kekza especially part KULIT & KETAHANAN SISTEM IMUN.

Kalau dulu KULIT GELAP & KUSAM, sekarang dah makin okay..
Kalau dulu MUDAH KENA SELESEMA & DEMAM, sekarang JARANG sangat dah kena..

If demam pun, selalunya takkan melarat lama2. Sehari dua dah sihat balik dah.. Alhamdulillah, so far VITAMIN C Shaklee ni sangat serasi dengan Kekza.


If ada di kalangan readers dan followers Kekza yang ada masalah2 seperti :

🚫 Kulit berjerawat / berparut
🚫 Kulit gelap & kusam
🚫 Tona tak sekata
🚫 Alergik pada makanan
🚫 Insomnia / sukar tidur malam
🚫 Gusi berdarah
🚫 Luka pada badan 
🚫 Mudah kena demam/selesema etc

Korang boleh amik VITAMIN C Shaklee ni.. In Shaa Allah sangat membantu.

Baru nak cuba buat kali pertama? Haa inilah bulannya korang patut beli sebab bulan ni VITAMIN C tengah promo!πŸ˜πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

Special sangat if korang beli bulan ni sebab korang bakal dapat diskaun sehingga 5% if korang beli 3 botol.

Untungg sangattt!

So kalau korang berminat nak dapatkan Vitamin C promo, feel free to whatsapp Kekza okay!😘






Ask for more details here!πŸ‘‡πŸΌ

Your Friendly Shaklee
Independent Distributor
πŸ“²0195327438

✨ Postage Setiap Hari (kecuali cuti umum)
✨ COD Kajang/Bangi/Putrajaya/Sekitar KL


#kekzabeauty #ShakleeByKekza #ShakleeMalaysia #SpectacularByMNM

Read More

RAHSIA DI SEBALIK YOUTH SKINCARE !

RAHSIA DI SEBALIK YOUTH SKINCARE ! | Sebenarnya kan, dalam banyak2 items dalam Skincare Youth, produk yang memang paling killer sekali selain Serum adalah RADIANCE C+E. Yang mana ia sangat2 pure.


Youth Radiance C+ E
Sebab tu Shaklee datangkan dalam bentuk kapsul untuk melindungi keaslian kandungan VITAMIN C & E kat dalam tu.

Kapsul tu pun sendiri 100% vegan!

Maksudnya kat sini, even kelongsong kapsul tu nanti kita tak guna pun, kita just buang saja, but then ia tak akan merosakkan alam langsung.

Within 24hr ia akan degrade dengan sendirinya. 

Sebab Kekza dah pernah test. Lepas guna, kekza letak kelongsong kapsul RADIANCE C+E tu dalam air tau. Esoknya, tengok2 dah larut! Tapi Kekza rasa tak sampai 24hr pun dah completely larut dah actually.. 

Betapa Shaklee sangat2 mementingkan kesihatan dan keselamatan alam.😍

Dannn kandungan VITA C + VITA E dalam Radiance C+E ni sangatlah best bila kita konsisten apply kat muka.

Bayangkanlah 20% PURE VITAMIN C + VITAMIN E kita apply hari2 kat muka, memang boleh rasa perbezaan kulit kita.

Korang pun tau kan 2 vitamin ni memang cukup sinonim dalam membantu mengatasi masalah2 yang berkaitan kulit wajah ni.


Antara kesan  yang korang boleh rasa bila konsisten apply Radiance C+E ni ialah :
  • Kulit makin CERAH  
  • Kulit nampak GLOWING
  • Kulit lebih LICIN & BERSERI 
  • Parut makin PUDAR
So inilah rahsianya untuk dapat efek kulit macam pakai mekap even korang just apply moisturizer sahaja.. 

Kekza sendiri sejujurnya adalah jugak skip2 pakai Radiance C+E ni tau.. Bukan apa.. Sayangggg.. Tapi lebih kepada malas la sebenarnya..πŸ™ˆ

So bila Kekza skip2 ni kan memang Kekza boleh rasa beza malam when Kekza apply Radiance C+E ni, dengan malam yang Kekza tak apply..

Seriusly berbeza giler!

Bila apply, bangun pagi esok kulit nampak glowing sangat compared dengan bila Kekza tak apply.

So start from today, Kekza akan make sure Kekza nak konsisten apply hari2 sebab rasa macam rugi tau tak pakai benda best macam ni.

And korang nak tau tak, bulan ni ada Promosi Youth lagi tau! Specialnya bulan ni, korang akan dapat Youth Travel Bag yang comel gila ni secara PERCUMA!


Not only that, korang boleh pilih mana2 set yang korang nak. Ada 3 set semuanya :

πŸ’• Starter Set (4 Items)
πŸ’• Renew & Maintain Set (5 Items)
πŸ’• Intensive Treatment & Repair Set (6 Items)

Wajib grabbbbbb sebab kali ni semua set pun boleh dapat FREE GIFT BEG..πŸ”₯πŸ”₯


Ask for more details through whatsapp!πŸ‘‡πŸΌ

Your Friendly Shaklee
Independent Distributor
πŸ“²0195327438

✨ Postage Setiap Hari (kecuali cuti umum)
✨ COD Kajang/Bangi/Putrajaya/Sekitar KL



Read More

TESTIMONI VITAMIN C - HUIYO! MEMANCOR-MANCOR !!

TESTIMONI VITAMIN C - HUIYO! MEMANCOR-MANCOR!! | Amboiii komen sis, membikinkan hatiku gegak gempita keriangan. Walaupun ku tak pasti ini adalah sindiran mahupun gurauan bayangan, namun ku take it as pujian ikhloss.. Ahahhaa!πŸ˜†


Bila lagi nak rasa kembang semangkuk macam gini guys. 

Orang puji, lets say thanks.

Orang keji lets say Alhamdulillah.

Hidup kita ni simple. Tak payah duk pikiaq kronik2 sangat2. Tak elok untuk kesihatan minda & emosi..

Sama macam kes ‘DAYANG SENANDUNG’ yang Kekza post tadi....


Menda buleh kasi setel, telan ja VITAMIN C daily.

Berkat disiplin & konsisten consume dengan izin Allah uiiii tudiaaaa teruihhh memancor2 nur di wajahmu..

Begitooohhh sobatku.

Tiada lagi rahsia kulit terpancor menyilau mata2 yang memandang..😜

Disebabkan ku tengah kembang nih, ku ada sesuatu yang best gila untuk hangpa semua.

Siapa nak tau lai lai lai whatsapp sis laiii..




Ask for more details through whatsapp!😘

Your Friendly Shaklee
Independent Distributor
πŸ“²0195327438

Click link untuk sebarang pertanyaan dan pembelian πŸ‘‡πŸΌ

✨ Postage Setiap Hari (kecuali cuti umum)
✨ COD Kajang/Bangi/Putrajaya/Sekitar KL


#kekzabeauty #shakleemalaysia #SpectacularByMNM

Read More

MY REAL TESTIMONI OF CONSUMING VITAMIN C SHAKLEE !!!

MY REAL TESTIMONI OF CONSUMING VITAMIN C SHAKLEE !!! | Kalau post sebelum ni, gambar terkini tu walaupun tak filter tapi ada pakai mekap light2.

So meh Kekza share lagi ‘kesenduan terhebat’ abad ini..πŸ˜‚




GAMBAR SEBELUM, TAHUN 2011..

Aku tak tak tau mana datang yakin diri tahap impak maksima masa tu. Sampaikan kad kahwin tu aku rasa paling mereciks dah gambar tu.. Ya rabbi!

HITAM! KELAM!PANDA’! TONA KULIT toksah cakaplaa.. Ke laut antartika..πŸ˜”


GAMBAR SELEPAS, TAHUN 2016..

Masa tu tengah sarat mengandung si Putera Soleh. Kali ni tak mekap langsung kecuali kening je. 

Perasan tak, kulit masa mengandung lagi jauh lebih helok compare dari zaman sebelum kahwin. Walhal masa pregnantlah paras hormon paling kacau bilau. Biasa waktu2 macam ni kulit selalu akan breakout teruk.

Alhamdulillah, VITAMIN C Shaklee banyak sangat membantu memperbaiki dan menambahbaik tahap kesihatan Kekza.

Kulit improve banyak, kesihatan pun makin baik. Jarang sangat dah kena demam or jatuh sakit lama2. Kalau demam pun biasa takkan melarat sampai berhari2. 

Inilah sebabnya VITAMIN C kekal jadi suplemen nombor 1 di hatiku..πŸ˜ŠπŸ’•

Ada tak yang mengalami masalah kulit macam Kekza? Kekza highly suggest VITAMIN C Shaklee..

Boleh dapatkan dari Kekza..



Click link untuk sebarang pertanyaan dan pembelian πŸ‘‡πŸΌ

Your Friendly Shaklee
Independent Distributor
πŸ“²0195327438


#kekzabeauty #ShakleeByKekza #TestimoniVitaminC #SpectacularByMNM


Read More

TESTIMONI VITAMIN C - OH DAYANG SENANDUNG, GIGIMU PUTIH MUKAMU KELAM..

TESTIMONI VITAMIN C - OH DAYANG SENANDUNG, GIGIMU PUTIH MUKAMU KELAM.. | Tolonglah weyh, kalau ikutkan tak sudi rasa nak share balik kenangan zaman ‘kelam’ dulu ni..


Dasyat betul masa tu..

Dengan kulit LEGAM, KUSAM, TONA TAK SEKATA. Tak masuk lagi LINGKARAN GELAP bawah mata tu.

Tangkap gambor nampak gigi dengan mata putih je. Sikit lagi nak jadi Dayang Senandung. Sedih betul..πŸ˜”

Tapi sekarang Alhamdulillah kulit dah makin improve & much more better dari sebelum ni dengan izin Allah..


TQ VITAMIN C!!! πŸ˜˜πŸ’•πŸ’•

Korang if ada masalah macam ni, Kekza suggest sangat2 amiklah VITAMIN C..

Boleh dapatkan dari Kekza..πŸ˜‰

Click link untuk sebarang pertanyaan dan pembelian πŸ‘‡πŸΌ


Your Friendly Shaklee
Independent Distributor
πŸ“²0195327438


#kekzabeauty #ShakleeByKekza #TestimoniVitaminC #SpectacularByMNM


Read More

SELAMAT TINGGAL LINGKARAN GELAP DAN KEDUTAN DI BAWAH MATA!

SELAMAT TINGGAL LINGKARAN GELAP DAN KEDUTAN DI BAWAH MATA! | Kekza pasti ramai dari kenalan Kekza yang sangat tercari2 penyelesaian kepada masalah LINGKARAN GELAP (EYEBAG) dan GARIS-GARIS HALUS/KEDUTAN bawah mata etc kan?

Nak2 lagi golongan tak cukup tido, tak cukup rehat, tido pun kurang berkualiti especially golongan mak2 macam Kekza ni..πŸ˜…

No worries, mulai hari ni dah boleh SAY BYE2 kepada semua masalah mata korang!πŸ‘‹πŸΌ

NEW SHAKLEE EYE TREATMENT !

Youth Restoring Eye Treatment



Formula yang dicipta untuk :
  • Memulihkan
  • Mengurangkan
  • Menyegarkan


So siapa yang ada eyebag, dark circle atau dah start nampak garis2 halus bawah mata, Kekza suggest korang cubalah Youth Eye Treatment Cream ni..

Specialnya sebab ia mengandungi kandungan Peptide Blend yang berperanan membantu merangsang dan mengaktifkan penghasilan kolagen bawah mata kita.

Bahkan bukan itu sahaja, specialnya jugak YOUTH Restoring Eye Treatment ni, dekat hujung dia tu ada sejenis macam metal yang bagi effect cooling bila kita apply kat bawah mata kita.

So bila sapu tu rasa sejuk, lembap, & fresh je mata kita..😍

Tak perlu dah sapu guna jari,  just roll je guna cooling tips ni! Best kan?😊

So siapa yang jenis tidur lewat..
Selalu stay up sampai pagi..

Dannn tak ketinggalan kaum mak2 yang tak cukup tidur macam Kekza ni, korang must grab this super awesome product!

Grab awal-awal sebelum kehabisan stok! Dapatkan special price daripada Kekza okay!πŸ˜‰



Your Friendly Shaklee
Independent Distributor
πŸ“²0195327438

Click link untuk sebarang pertanyaan dan pembelian πŸ‘‡πŸΌ

✨ Postage setiap hari (kecuali cuti umum)
✨ COD setiap hari available untuk Kajang/Bangi/Putrajaya/Sekitar KL



#kekzabeauty #shakleebykekza #shakleemalaysia #spectacularbyMNM

Read More

WELCOMING OCTOBER 2018 !!!

WELCOMING OCTOBER 2018 !!! | Assalamualaikum wbt korang! Apa khabar semua? Hari ni kedai @kekzabeauty buka awal sebab tak sabar nak announce PROMOSI BEST bulan ni..πŸ™ˆ

Promo kali ni SUMPAH UNTUNG GILA!! Nak tau promo apa? Stay tune naa. Jap lagi Kekza announce..😘

Your Friendly Shaklee
Independent Distributor
πŸ“²0195327438

Click link untuk sebarang pertanyaan dan pembelian πŸ‘‡πŸΌ

✨ Postage Setiap Hari (kecuali cuti umum)
✨ COD Kajang/Bangi/Putrajaya/Sekitar KL

#kekzabeauty #shakleemalaysia #SpectacularByMNM

Read More