ISTIMEWA UNTUK MEREKA YANG RABUN..

ISTIMEWA UNTUK MEREKA YANG RABUN.. | Siapa sini ada masalah rabun atau silau? Ada beberapa corrective action yang kita boleh consider untuk bantu dalam masalah rabun & silau ni kan?

Antaranya pakai spek or kanta sentuh. Ada yang bajet extra boleh pergi buat lasik dsb.. Asalkan ada bajet okay je nak buat lasik..😊

Tapi bagi yang kurang berkemampuan, nmboleh cuba kurangkan risiko rabun/silau makin teruk dengan upgrade lifestyle, jaga pemakanan, jaga jarak penglihatan, rehat cukup dsb.. Sebab mata kita pun perlukan rehat jugak.

But seems nowadays mata kita sangat kuat ‘bekerja’ mengadap gadget, terdedah kepada cahaya terlalu lama etc, maybe ini cadangan terbaik.

CAROTOMAX!




Gabungan 6 JENIS CAROTENOIDS yang sangat bagus :

  • Astaxanthin
  • Alpha Carotene
  • Beta Carotene
  • Lycopene
  • Lutein
  • Zeaxanthin


LUTEIN & ZEAXANTHIN tu sangattt membantu kesihatan mata tau sebab ia memang ada pada retina & lens mata kita.

Selalunya yang menjadi punca masalah pada kesihatan mata adalah sebab kurangnya kandungan kedua2 LUTEIN & ZEAXANTHIN ni lah kalau korang nak tahu.

But one thing for sure ialah, CAROTENOIDS ini bukan hanya untuk MATA SEMATA2. Ada banyak lagi benefits lain CAROTENOIDS untuk kesihatan tubuh kita. Antaranya :


  • Antioksida yang kuat.
  • Tingkatkan sistem imun badan.
  • Sangat bagus dalam penjagaan jantung.
  • Sun block untuk kulit dari dalam.

Bagus kan kandungan CAROTOMAX ni?


GOOD NEWS!😍


Produk CAROTOMAX ni sekarang tengah PROMO KAW-KAW bersempena GLOBAL SHOPPING FESTIVAL 11.11 hari ni..πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

Kekza highly recommend untuk korang grab offer hari ni sebab harga memang MURAH & JIMAT GILAA!

Sempat lagi ni kalau nak dapatkan CAROTOMAX dengan DISKAUN HEBAT hari ni..

Jom whatsapp Kekza!πŸ˜‰




Ask for more details here!πŸ‘‡πŸΌ

Your Friendly Shaklee
Independent Distributor
πŸ“²0195327438

✨ Postage Setiap Hari (kecuali cuti umum)
✨ COD Kajang/Bangi/Putrajaya/Sekitar KL


#kekzabeauty #ShakleeByKekza #ShakleeMalaysia #SpectacularByMNM

No comments