THE POWER OF MORNING ROUTINE!

THE POWER OF MORNING ROUTINE! | Pagi ni sepatutnya tak ada kelas apa2 pun dalam MMP. Tapi knowing our mentor, ideanya sentiasa mencurah2 tak kira masa.



And selalunya setiap kali dapat ilham, MNM takkan simpan or peram lama2. Mesti akan share terus dengan anak2 didik SPECTACULAR, MMP SPECTACULAR khususnya..

Betapa istimewanya MMP ni sebab MNM bagi full fokus & dahulukan group MMP dulu apa2 hal pun.☺️πŸ’•

And Alhamdulillah, pagi ni dapat input tentang MORNING ROUTINE.

Sebenarnya Kekza perasan kalau start dari pagi tu rutin dah ke laut, memang akan affect the whole day.

Seharian tu akan jadi KALUT, SERABUT, STRESS.. And fokus pun akan lari walau dah plan beriya.. Rupa-rupanya semuanya bermula dari MORNING ROUTINE yang tak disiplin.

Hari ni rasa terkesan sungguh dengan perkongsian MNM.

Walau sesibuk mana pun kita dengan matlamat bisnes ke apa ke pun, MORNING ROUTINE kene jaga. Jadikan MORNING ROUTINE sebagai permulaan setiap hari.

Hubungan dengan yang menggerakkan segala aktiviti kita iaitu Allah swt WAJIB jaga. Dahulukan DIA dari segala hal, In Shaa Allah DIA akan bantu susun cantik je perjalanan hidup kita setiap hari..♥️

In Shaa Allah, will be more discipline on my NEW MORNING ROUTINE starting from today!πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

Siapa lagi nak join Kekza & nak Kekza bantu korang jalani hari yang lebih TENANG & BAHAGIA?

Jom join kitorang dalam #MMPSPECTACULAR!πŸ’•




Ask for more details here!πŸ‘‡πŸΌ

Your Friendly Shaklee
Independent Distributor
πŸ“²0195327438

✨ Postage Setiap Hari (kecuali cuti umum)
✨ COD Kajang/Bangi/Putrajaya/Sekitar KL


#kekzabeauty #ShakleeByKekza #ShakleeMalaysia #SpectacularByMNM

No comments