BANK IDEA FOR COPYWRITING

BANK IDEA FOR COPYWRITING | Mana datang idea nak tulis copywriting hari²? Yesszza! Darin BANK IDEA!

Ni lah sumber idea Kekza. Manfaatkan sepenuhnya fungsi NOTES dalam phone ni.

Penuh dengan notes pasal Shaklee je.πŸ˜†

Tips sikitla ea Kekza share dengan korang pagi ni. 

Buat folder yang berbeza untuk setiap topik/produk dalam notes korang.

Macam Kekza, setiap kali terbaca info apa² yang berkaitan, Kekza akan summarizekan & masuk dalam folder berkaitan dulu.

Lepas tu Kekza olah balik & setkan siap² target content untuk posting setiap hari.

In case kering idea, bolehla gali dalam tu.😁

Haaa gitttuwwww..

Kalau rasa bermanfaat boleh la follow & share naa!😘❤️




Mencari produk² Shaklee atau berminat untuk menjana pendapatan bersama kami? Jom klik siniπŸ‘‡πŸΌ

Your Shaklee Business Leader
& Independent Distributor
πŸ“²0195327438

✨ Postage Setiap Hari (kecuali cuti umum)
✨ COD Kajang/Bangi/Putrajaya/Sekitar KL


#kekzabeauty #ShakleeByKekza #ShakleeMalaysia #SpectacularByMNM

No comments