SPECTACULAR JUARA!

SPECTACULAR JUARA ! | Fuhhh! Tetiba berpeluh macam baru lepas berzumba nih. Semangat gila rasa lepas kelas live dengan master.πŸ”₯πŸ”₯

Pulak tu baru lepas buat Self Healing sebelum kelas tadi. Laaagilahh membuak² aura tu merasuk!πŸ˜„


Kelas Master Nana Macarona memang tak pernah yasherr². Ada sokmo idea baru.

Malam ni master brief tentang S.B.O.S (Spectacular Business Opportunity Seminar) yang akan diadakan right after Trip US nanti!

Yeay! Another offline seminar!😍✨✨

Selalunya balik dari seminar Master Nana ni ramai yang tak boleh tidur lena. Rasa panassss je. Tak boleh duduk rilekss². Berkobar² gilerrr!πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼

Anddd selalunya juga, semua yang join, bisnes diorang akan boooommm gila² lepas tu.πŸ”₯

So kepada yang berminat nak join, nak jumpa master sendiri, nak amik aura master nana depan², inilah masa yang tepat untuk korang.

Trust me, you won’t regret.☺️πŸ‘ŒπŸΌ

Nak join?
You are welcome to wasap Kekza!

Jom klik link ⤵️⤵️


Your  Shaklee Business Leader
& Independent Distributor
πŸ“²0195327438

✨ Postage Setiap Hari (kecuali cuti umum)
✨ COD Kajang/Bangi/Putrajaya/Sekitar KL


#kekzabeauty #ShakleeByKekza #ShakleeMalaysia #SpectacularByMNM

No comments