ISTIMEWA OGOS — VIVIX PROMO!

ISTIMEWA OGOS — VIVIX PROMO! Masha Allah bulan ni punya promo memang cannot brain gais! Sesuai sangat dengan bulan kemerdekaan negara kita bulan ni. Siapa nak merdekakan diri dari masalah kesihatan & nak improve kesihatan tubuh secara optimum, inilah bulannya!

VIVIX ni adalah produk suplemen Shaklee yang paaaling power kalau korang nak tau. Ia cover seluruh tubuh kita.

Bukan saja dari hujung rambut sampai hujung kaki. Tapiiiii dia cover sampai ke peringkat sel kita!😍

So, kalau ada yang dah lama duk usha VIVIX ni, duk on off nak beli tak nak beli nak beli tak nak beli, bulan ni korang wajib beli okay!

Ambil peluang untuk grab mana² set offer VIVIX bulan ni samada nak grab SET TWIN PACK atau boleh terus borong 6 BOTOL + FREE 1 BOTOL!🀩

Why korang kena grab offer bulan ni?

Sebab korang akan nikmati PENJIMATAN LUAR BIASA &  BANYAKKKK gilerr!

Macamana nak enjoy penjimatan extra dengan belian VIVIX bulan ni?

Senang je, korang belilah buat stok atau share beli dengan kawan² or family.☺️

Tak rugi pon sebab VIVIX ni korang boleh simpan masuk freezer untuk maintain dia punya ingredients & keberkesanan dalam jangkamasa lama.


KENAPA VIVIX JADI PILIHAN RAMAI TANPA MENGIRA USIA?


  • Bantu memperbaiki SEL DNA tubuh daripada serangan radikal bebas. So bila sel badan sihat, organ sihat, automatik sistem badan pun dapat berfungsi dengan baik.
  • Bantu beri TENAGA pada sel & atasi masalah SAKIT PINGGANG, SENDI, LUTUT & KEBAS2
  • Bantu mencegah KANSER, TUMOR, STROKE
  • Bantu mempertingkatkan MEMORI dan mengurangkan risiko ALZHEIMER.
  • Bantu tingkatkan KESUBURAN & atasi masalah KEPUTIHAN
  • Bantu TURUNKAN BERAT BADAN melalui pengoksidaan lemak
  • Mencantikkan kulit & MELAMBATKAN PROSES PENUAAN


Banyak betul manfaat VIVIX ni kan? Dapat cover kesihatan secara menyeluruh hanya dalam 1 botol! Tak payah dah nak telan suplemen lain banyak2. Cukup dengan VIVIX sebotol je..♥️

So jangan lupa promosi kita bulan ni!


⚡️ BUY 6 FREE 1
⚡️ TWINPACK @ 5% DISCOUNT

Whatsapp Kekza utk order & FREE CONSULTATION orait 😘


Jom lik siniπŸ‘‡πŸΌ

Your Shaklee Business Leader
& Independent Distributor
πŸ“²0195327438

✨ Postage Setiap Hari (kecuali cuti umum)
✨ COD Kajang/Bangi/Putrajaya/Sekitar KL


#kekzabeauty #ShakleeByKekza #ShakleeMalaysia #SpectacularByMNM

No comments